Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

MY SHALDAN NEO 

Obstaja 4 izdelkov.
Osvežilci zraka My Shaldan za v avto, pisarno, dom.
Prikazano 1 - 4 od 4 izdelkov
 • MY SHALDAN NEO ALPINE BREEZE, osvežilec zraka za v avto, pisarno, dom.Osvežuje do 8 tednov (odvisno od temperature in okolja). Navodilo za uporabo: Odstranite plastični pokrovček. Pazljivo odprite kovinski pokrovček s potegom odpirala. Vrnite nazaj plastični pokrovček in ga dobro pričvrstite. Postavite na stabilno ravno površino. Svež vonj po mešanih...

  5,99 €
   
 • MY SHALDAN NEO OCEAN BEACH, osvežilec zraka za v avto, pisarno, dom.Osvežuje do 8 tednov (odvisno od temperature in okolja). Navodilo za uporabo: Odstranite plastični pokrovček. Pazljivo odprite kovinski pokrovček s potegom odpirala. Vrnite nazaj plastični pokrovček in ga dobro pričvrstite. Postavite na stabilno ravno površino. Svež vonj.

  5,99 €
   
 • MY SHALDAN NEO ORIENTAL VANILLA, osvežilec zraka za v avto, pisarno, dom.Osvežuje do 8 tednov (odvisno od temperature in okolja). Navodilo za uporabo: Odstranite plastični pokrovček. Pazljivo odprite kovinski pokrovček s potegom odpirala. Vrnite nazaj plastični pokrovček in ga dobro pričvrstite. Postavite na stabilno ravno površino.Sladki vonj vanilije.

  5,99 €
   
 • MY SHALDAN NEO APPLE SPICE, osvežilec zraka za v avto, pisarno, dom.Osvežuje do 8 tednov (odvisno od temperature in okolja). Navodilo za uporabo: Odstranite plastični pokrovček. Pazljivo odprite kovinski pokrovček s potegom odpirala. Vrnite nazaj plastični pokrovček in ga dobro pričvrstite. Postavite na stabilno ravno površino.Vonj po jabolku in cimetu.

  5,99 €
   

La Cremerie

 • banner-left.png