Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Znižana cena! Masažna sveča GROZDNO VINO (200 ml)

Masažna sveča GROZDNO VINO (200 ml)

Nov

Med najbolj zaželjenimi vonji za močno vlaženje in proti prostim radikalom.

Več podatkov

8,40 €

27,99 €

-70%

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA
Zagotavljamo 100% zadovoljstvo z nakupljenimi izdelki.
Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete TUDI PO PRVI UPORABI in le-tej običajni količinski porabi.

INFORMACIJE
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Pokličite 031 252 011 ali pišite na info.palaca@gmail.com.

 

  • product-add-2.png
  • aa951c19cef0e605fb2fdc1f677589a5.jpg
  • 0265c450527ddc34c5c7e250bb801485.jpg

Sveče za masažo so idealne za masažo celega telesa ali delno masažo. So na osnovi rastlinskih olj in masla. Vsaka sveča vsebuje specifična eterična olja, ki dosežejo, da bo koža gladka in nahranjena. Sveče za masažo oddajajo  čudovit edinstven vonj, ki  prežeme prostor.

Kombinacija naravnih olj in masla, ki sta izbrani sestavini sveče, omogoči, da se vosek, ki se stopi, ogreje na primerno temperaturo, tako, da se ga lahko takoj uporabi za masažo. Priporočljivo pa je, da se vseeno pred pričetkom masaže preveri temperatura voska, da bo  primerna za stranko.

NAVODILO ZA UPORABO: Svečo prižgite 10 min pred pričetkom masaže, nato si zlijte vosek, ki se je stopil, na svoje dlani (da preverite ali je temperatura primerna), šele potem pa ga lahko polijete po stranki in pričnete z masažo. Sveče nikoli ne pustite prižgane brez nadzora, po uporabi jo ugasnite. Svečo postavite stran od vnetljivih materialov in na površino odporno na vročino. Vsakič malo odrežite vrvico, da se omogoči, da gori počasi in da se ne dimi. Hranite izven dosega otrok in živali. Samo za zunanjo uporabo. Pred uporabo preverite, da temperatura voska ne presega 44 stopinj C.

NARAVNE SESTAVINE do 99,9%

Ingredients: Elaeis Guineensis Oil, Stearic Acid, Cocos Nucifera Oil, Argilla, Vitis Vinifera Seed Oil, Argania Spinosa Oil, Vitis Vinifera Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis, Ascorbyl Palmitate, Parfum.

Napiši mnenje

Napiši mnenje