Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Znižana cena! MY SHALDAN ORIENTAL VANILLA

MY SHALDAN ORIENTAL VANILLA

Nov

MY SHALDAN NEO ORIENTAL VANILLA, osvežilec zraka za v avto, pisarno, dom.Osvežuje do 8 tednov (odvisno od temperature in okolja). Navodilo za uporabo: Odstranite plastični pokrovček. Pazljivo odprite kovinski pokrovček s potegom odpirala. Vrnite nazaj plastični pokrovček in ga dobro pričvrstite. Postavite na stabilno ravno površino.
Sladki vonj vanilije.

Več podatkov

5,09 €

5,99 €

-15%

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA
Zagotavljamo 100% zadovoljstvo z nakupljenimi izdelki.
Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete TUDI PO PRVI UPORABI in le-tej običajni količinski porabi.

INFORMACIJE
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Pokličite 031 252 011 ali pišite na info.palaca@gmail.com.

 

  • product-add-2.png
  • aa951c19cef0e605fb2fdc1f677589a5.jpg
  • 0265c450527ddc34c5c7e250bb801485.jpg

OPOZORILA:  Hranite izven dosega otrok. Hranite stran od toplote, vročih površin, isker, odprtega ognja in ostalih izvorov vžiga. Ne kadite. Izogibajte se izpustu v okolje. Držite se navodil za uporabo in opozoril. NI PREHRANSKI IZDELEK! Vnetljiva vsebina. Povzroči težke poškodbe oči. Škodljivo za vodno okolje z dolgotrajnimi posledicami. Če je potrebna zdravniška pomoč pokažite deklaracijo. Vsebuje kumarin. Lahko izzove alergijsko reakcijo. Nevarna sestavina: alkoholi, C12-14-sekundarni, etoksilirani. Nositi zaščitne rokavice/obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. V primeru stika z očmi: previdno spirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, v kolikor jih nosite in se lahko odstranijo. Spirajte naprej. Takoj pokličite zdravnika/center za zastrupitve. Vsebino/embalažo odložite na odpad v skladu z nacionalnimi predpisi. Vsebina: 80g. Rok uporabe: na embalaži (exp.) oz. 3 leta od datuma proizvodnje na embalaži. Poreklo: Tajska. Proizvajalec naveden na embalaži. Uvoznik in distributer: Palača sprostitve d.o.o., Ulica 6. Junija 12a, Ivančna Gorica, Slovenija, info.palaca@gmail.com, 031 252 011.

 

Napiši mnenje

Napiši mnenje