Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

XL TELO 

V kategoriji ni izdelkov.
 • PILINGI (5 KG)
  Pred vami je izbira izvrstnih pilingov za telo s soljo iz Mrtvega morja, ki pomagajo pri odstranjevanju odmrlih celic povrhnjice, imajo učinek drenaže in občutno vlažijo našo kožo. Vsak piling je obogaten z dragocenimi 100% naravnimi sestavinami in je poseben po svoji AROMATERAPIJI in lepotnemu učinku. Po uporabi je koža gladka, voljna in elastična. Izberite si svoj najboljši piling izmed vseh enkratnih vonjev !
 • MASAŽNA OLJA (5L)
  NARAVNA MASAŽNA OLJA Celotna paleta masažnih olj je sestavljena iz olj, ki so 100% naravna: mešanica sladkega mandljevega, sončničnega in avokadovega olja. 100% naravne aktivne sestavine v vsakem posameznem olju poudarijo njihovo lepoto in aroma-terapevtsko funkcijo in omogočijo funkcionalni učinek. Specialna tekstura olj omogoča intenzivno in dolgo časa trajajočo masažo, saj so olja lepo tekoča, ob koncu masaže pa se olje lepo vpije v kožo in ne pušča neprijetnega oljnatega občutka. Ob čudovitih naravnih parfumih je uspeh zagotovljen. NASVET 1: Uporabite olje za masažo celega telesa in kremo za vztrajanje na specifičnih predelih. NASVET 2: Z rahlo masažo razporedite olje po telesu, nato pa nadaljujte z masažno kremo. NASVET 3: Segrejte masažno olje La cremerie z grelcem za eterična olja (ne več kot 30 stopinj C). S tem boste ustvarili prijetne dišave v prostoru, prav tako pa tudi olje, pripravljeno za izvrstno masažo. Lahko pa segrejete tudi kremo v mikrovalovni pečici (le za par sekund).
 • MASAŽNE KREME (2500 ml)
  MASAŽNE KREME za TELO Tekstura masažne kreme je mehka in izredno mazljiva. Naravna osnova naredi La cremerie masažno kremo primerno tudi za občutljive kože in dolgotrajno uporabo v salonu. NASVET 1: Drenažna masaža s "fangokremo": Za super drenažno masažo dodajte žlico žametnega blata La cremerie drenažni masažni kremi,da dobite trajnejši in bolj učinkovit rezultat. "Fangokremo" lahko uporabite tudi kot drenažno masko, ki jo nanesete pod folijo za ovijanje in pustite učinkovati 30 minut. NASVET 2: Uporabite olje za masažo celega telesa in kremo za vztrajanje na specifičnih predelih. NASVET 3: Da bi naredili kremo bolj tekočo z rahlo masažo razporedite olje po telesu. Nadaljujte s kremo. NASVET 4: Segrejte masažno olje La cremerie z grelcem za eterična olja (ne več kot 30 stopinj C). S tem boste ustvarili prijetne dišave v prostoru, prav tako pa tudi olje, pripravljeno za izvrstno masažo. Lahko pa segrejete tudi kremo v mikrovalovni pečici (le za par sekund).
 • ŽAMETNO BLATO (5 KG)
  Ste navajeni uporabljati neprijetno blato, ki se težko spere? Ta nova paleta žametnega blata je tako prijetna za telo kot žamet. Zlahka se nanese in njihova ekskluzivna formula omogoča lahko odstranitev. Poleg tega imajo čudovite vonje. Poskusite jih. So takoj pripravljena za uporabo in bogata z naravnimi aktivnimi sestavinami.