Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Flora 

Obstaja 44 izdelkov.
Flora je bio kozmetika s certifikati (DEMETER, ICEA, BDIH, COSMOS, CODEX, LAV in VEGAN OK) in ciljno naravnanimi izdelki za lajšanje vsakdanjih težav uporabnikov. Proizvodnja je v Toskani v Italiji. Praznuje že 30-letnico obstoja. V letu 2014 je za svojo linijo bio izdelkov za otroke prejela nagrado za najboljšo kozmetiko za otroke po mnenju pot...
Flora je bio kozmetika s certifikati (DEMETER, ICEA, BDIH, COSMOS, CODEX, LAV in VEGAN OK) in ciljno naravnanimi izdelki za lajšanje vsakdanjih težav uporabnikov. Proizvodnja je v Toskani v Italiji. Praznuje že 30-letnico obstoja. V letu 2014 je za svojo linijo bio izdelkov za otroke prejela nagrado za najboljšo kozmetiko za otroke po mnenju potrošnikov v Italiji.
Odlikujejo jo pazljivo izbrane rože, listje, sadje in semena iz organske in biodinamične pridelave, iz divjih rastlin iz izbranih specifičnih območij in uporabljenih za visoko učinkovita esencialna olja in fitoterapevtske ekstrakte, ki niso GSO ter okolju prijazno pakiranje, ki omogoča recikliranje.
Več
Prikazano 1 - 24 od 44 izdelkov