Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

ZETA FREE ELEKTRIČNI KOMPLET OSVEŽILEC ZRAKA

ZETA FREE ELEKTRIČNI KOMPLET OSVEŽILEC ZRAKA

Nov

100% NARAVNA, SVEŽA in PRIJETNA AROMA. Uporablja se skozi celo leto. Vsebuje 100% čista eterična olja evkaliptusa, sivke, litseje, citronele in nageljnovih žbic. Varno za uporabo v prostoru, kjer se zadržujejo odrasli, otroci in hišni ljubljenčki. Za 45 noči, primerno za sobo velikosti 16 m2. Sobe ni potrebno zračiti preden se nastanite v njej.

Več podatkov

24,89 €

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA
Zagotavljamo 100% zadovoljstvo z nakupljenimi izdelki.
Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete TUDI PO PRVI UPORABI in le-tej običajni količinski porabi.

INFORMACIJE
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Pokličite 031 252 011 ali pišite na info.palaca@gmail.com.

 

  • product-add-2.png
  • aa951c19cef0e605fb2fdc1f677589a5.jpg
  • 0265c450527ddc34c5c7e250bb801485.jpg

OPOZORILA: Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Povzroča hude poškodbe oči. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Preprečiti vdihavanje hlapov. Preprečiti sproščanje v okolje. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika in pokažite etiketo izdelka. PRI STIKU Z OČMI: izpirajte z vodo nekaj minut. Ne povzročajte bruhanja. Kontaminirana oblačila oprati pred ponovno uporabo.


Sestavine: Eucalyptus globulus oil, Lavandula hybrida oil, Litsea cubeba oil, Cymbopogon nardus oil, Pelargonium gravelens oil, Eugenia caryophllata oil.

Varujte okolje in po uporabi odvrzite v za to primerne smeti.

Polnilo uporabno 12 mesecev od odprtja.

Napiši mnenje

Napiši mnenje