Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Linije OBRAZ in TELO 

Obstaja 15 izdelkov.
 • GROZDNO VINO in RASTLINSKE MATIČNE CELICE

  Proti staranju, za navlažitev kože, za boljši tonus kože.

  Grozdje se večkrat zaradi bogate organske sestave, ki vključuje minerale kot so kalcij, fosfor, natrij, magnezij, železo, jod in alfa hidroksi kisline kot so jabolčna, citronska in vinska kislina, ter vitamine A, B in C, omenja kot »kralj sadja«. Poleg tega, bioregeneracijska moč rastlinskih matičnih celic, pridobljenih v La Cremerie laboratoriju iz koreninskega vršička in koreninske čepice ovsenih kalčkov dodatno obogati ta tretma. Ovseni kalčki so bogati s kalijem, vitaminom B, aveninom in auxinom-rastlinsko substanco, podobno hormonom, ki omogoča koži hitro obnovo njene naravne lepote.

 • SIVKA
  Za globoko čiščenje, bogato s čistim esencialnim oljem sivke, za vse tipe kože.
 • 24k ZLATO in HIALURONSKA KISLINA
  Idealno proti staranju. Za regeneracijo celega telesa in kot specifičen lifting.

  HIALURONSKA KISLINA je molekula iz družine polisaharidov, ki je sposobna nase vezati in zadržati večje količine vode, ki lahko pomaga koži, da obdrži pravilno navlažitev. Je zelo pomemben vir za kompaktnost kože, stimulacijo novega kolagena in za boj proti prostim radikalom. La Cremerie linija hialuronska kislina je bila ustvarjena posebej za tretmaje polnilnega učinka na gube in za polnilni učinek pri ustnicah.

 • GRANATNO JABOLKO in KIVI
  Vlažilna linija temelji na ekstraktu granatnega jabolka, posebno bogatim z vitamini in minerali, ki zahvaljujoč njihovi veliki antioksidacijski moči pomaga v borbi proti prezgodnjemu staranju kože in izgubi tonusa kože. Kožo pomladi, izboljša elastičnost in jo navlaži.
  Čudovit tretma  za učvrstitev, nego in drenažo, idelaen za uravnoteženje kože med učinkom drenaže in tonifikacije. Sladka dišava žametne in dišeče teksture s svežim granatnim jabolkom in kivijem.
 • HAMMAM z ARGANOVIM OLJEM
  Odličen tretma za stimulacijo obnove kožnih celic. Primeren za vse tipe kože, tudi za otroke. Lahko se uporabi za vsako pusto, dehidrirano kožo, saj ji bo tretma dal potrebno svetlost in kompaktnost.

  Znanstvene raziskave so potrdile pomembne kozmetične lastnosti arganovega olja zahvaljujoč bogati sestavi semen arganovega plodu. Vsebuje 
  več kot 80% nenasičenih maščobnih kislin visoke kvalitete in je zelo bogato z vitaminom E, A, omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami, ki omogočajo močno vlaženje, mehčanje in delovanje proti gubam.

  Tretma je obogaten s čistim oslovskim mlekom, izvrstnim za vlaženje in pomiritev. Oslovsko mleko je yelo podobno materinemu mleku, ima pomembno sorodnost s človeško kožo, zato lažje prodre v kožo.

  ZANIMIVOST: 
  Kleopatra, kraljica Starega Egipta, se je kopala v oslovskem mleku kot lepotnem eliksirju. Imela je 700 oslic za njene dnevne potrebe po oslovskem mleku. Tudi v Starem Rimu je kraljica Popeja uporabljala oslovsko mleko, da je povečala lepoto svoje kože in starodavni pisar tistega časa je takole opisal dobrobiti oslovskega mleka: »Verjamemo, da oslovsko mleko odstranjuje obrazne gube, naredi kožo mehkejšo in svetlejšo. Vemo, da ga nekatere premožnejše ženske uporabljajo za lica vsak dan v tednu.« Popeja, žena kralja Nerona pa je to modo vpeljala, ko je oslovsko mleko uporabljala tudi za kopeli in je vedno s seboj na potovanja peljala čredo oslic.

  ARGANOVO OLJE
  Arganovo olje je redko uporabljeno predvsem, ker se iy vsakega drevesa proizvede malo olja s hladnim stiskanjem in ker raste v omejenem, s strani Unesca zaščitenem območju JZ Maroka. Zavarovanje tega območja omogoča ženskam na tem območju sodelovanje v pravični trgovini in predelavo argana. Berberske ženske so arganovo olje vedno uporabljale za lepoto njihovega obraza. To je lepotna skrivnost žensk v Agadiru, ki po celem svetu slovijo po svoji lepoti.

 • ČOKOLADA
  La Cremerie tretma s temno čokolado, idealen za OBRAZ in TELO z mehčalnim, hranljivim, poživljajočim in učvrščevalnim učinkom. Zelo stimulativen tretma.
 • LOMI LOMI
  Lomi lomi je havajsko in pomeni masaža, masaža, torej masažo na deveti stopnji. Poznana je kot masaža duše, sproščujoča in učvrščevalna, odlična za cirkulacijo. Pomaga pri odpravi fizičnega in psihičnega stresa, da najdemo novo ravnovesje v nas samih in s svetom okoli nas.

  VIDNI REZULTATI telo:Po 1. tretmaju: drenažni učinek.Po 12. tretmajih: vidno bolj učvrščena in kompaktna koža, odvečne tekočine so odplavljene.
Prikazano 1 - 15 od 15 izdelkov