Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

ZA VSE TIPE KOŽE 

Obstaja 17 izdelkov.
Za vse tipe kože so primerne 3 linije:
- PAPAJA za GLOBOKO ČIŠČENJE KOŽE
- TRIBAL HAMMAM z ARGANOVIM OLJEM (posebej primerna za nahranitev puste kože)
- GRANTANO JABOLKO in KIVI (posebej primerna za vlaženje)
 • GLOBOKO ČIŠČENJE S PAPAJO

  Primerna za vse vrste kože, tudi za otroke.
  Vsebuje alfahidroksi kisline.
  Ima samo finalno kremo,ker je za zelo občutljivo kožo, ki ne prenese masaže.
  Razlika med linijo papaja in orhideja je, da je papaja primerna tudi za mlajšo občutljivo kožo, orhideja pa za starejšo kožo, tudi proti gubam.

 • HAMMAM z ARGANOM

  TRIBAL HAMMAM - ZA VSE TIPE KOŽE

   

  Tradicionalni Maroški Hammam je dal navdih za tretma, ki bazira na arganovem olju, tisočletja znanem pod nazivom »tekoče zlato«. Hammam tretma spodbuja obnovo celic in je ustvarjen posebej za utrujeno in dehidrirano kožo.

  TRIBAL HAMMAM obrazni tretma:
  Zadnje znanstvene raziskave so potrdile pomembne kozmetične lastnosti arganovega olja zahvaljujoč bogati sestavi semen arganovega plodu. Vsebuje več kot 80% nenasičenih maščobnih kislin visoke kvalitete in je zelo bogato z vitaminom E, A, omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami, ki omogočajo močno vlaženje, mehčanje in delovanje proti gubam.
  Tretma je obogaten s čistim oslovskim mlekom, izvrstnim za vlaženje in pomiritev, ki je zelo podoben materinemu mleku, ima pomembno sorodnost s človeško kožo, zato lažje prodre v kožo.

  Kleopatra, kraljica Starega Egipta, se je kopala v oslovskem mleku, kot lepotnem eliksirju. Imela je 700 oslic za njene dnevne potrebe po oslovskem mleku. Tudi v Starem Rimu je kraljica Popeja uporabljala oslovsko mleko, da je povečala lepoto svoje kože in starodavni pisar tistega časa je takole opisal dobrobiti oslovskega mleka: »Verjamemo, da oslovsko mleko odstranjuje obrazne gube, naredi kožo mehkejšo in svetlejšo. Vemo, da ga nekatere premožnejše ženske uporabljajo za lica vsak dan v tednu.« Popeja, žena kralja Nerona pa je to modo vpeljala, ko je oslovsko mleko uporabljala tudi za kopeli in je vedno s seboj na potovanja peljala čredo oslic.

   

  ARGANOVO OLJE

  Arganovo olje je redko uporabljeno predvsem, ker vsako drevo proizvede malo olja (ki ga pridobijo s hladnim stiskanjem) in ker raste v omejenem, s strani Unesca zaščitenem območju JZ Maroka. Zavarovanje tega območja omogoča ženskam na tem območju sodelovanje v pravični trgovini in predelavo argana. Berberske ženske so arganovo olje vedno uporabljale za lepoto njihovega obraza. To je lepotna skrivnost žensk v Agadiru, ki po celem svetu slovijo po svoji lepoti.

  Za kožo okoli oči se priporoča krema za okoli oči z oslovskim mlekom (v njej je več oslovskega mleka kot argana, primerno za super vlaženje, utrujeno in zelo mlado kožo).

  KREMA ZA OKOLI OČI z OSLOVSKIM MLEKOM:
  Primerno za super vlaženje, utrujeno kožo in zelo mlado kožo.

 • GRANATNO JABOLKO in KIVI

  GRANATNO JABOLKO in KIVI – ZA VSE TIPE KOŽE

  OBRAZ: granatno jabolko in vodni liposomi:
  močno vlažilen tretma temelji na ekstraktu granatnega jabolka, posebno bogatim z vitamini in minerali, ki zahvaljujoč njihovi veliki antioksidacijski moči pomaga v borbi proti prezgodnjemu staranju kože in izgubi tonusa kože. Kožo pomladi, izboljša elastičnost in jo navlaži.

Prikazano 1 - 17 od 17 izdelkov