Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

BOLEČE, PEKOČE NOGE 

V kategoriji ni izdelkov.
 • HLADILNI UČINEK ZA NOGE

  Z naravnim mentolom in borovnico. Idealno za utrujene noge. Vmasirajte za takojšen občutek olajšanja.

  NARAVNI MENTOL je pridobljen kot ekstrakt poprove mete in ima zelo dober učinek hlajenja, zato je idealen za krioterapijsko drenažo.
  BOROVNICA je bogata z antocianinom in polifenoli, kar omogoča stimulacijo krvnega obtoka.
  ANTOCIANIN
  je najpomembnejši barvni pigment v cvetju in sadju (daje rdečo, škrlatno ali črno barvo). Je močan antioksidant in deluje protivnetno, deluje tudi proti kopičenju maščob v arterijah. Je eden najbolj znanih polifenolov.
  POLIFENOLI
  so zelo močni oksidanti, ki jih najdemo v nekaterih delih posameznih rastlin.

 • MED in BIOLOŠKO SENO

  Drenaža, stimulacija, pomoč pri strijah

  Luksuzni tretma s senom in medenimi ekstrakti, aktivne sestavine bogate s flavonoidi, saponini, polifenoli, ki zagotavljajo odličen učinek drenaže, elastičnosti in učvrščevanja. Masažno olje in krema MED in BIO SENO daje koži vlažnost in takojšen učinek pri bolečih in utrujenih nogah.

  Idealen tretma za stimulacijo cirkulacije in proti strijam.

  VIDNI REZULTATI:
  Po 1. tretmaju:kompaktna in navlažena koža ter manj težke noge.
  Po 6. tretmajih: učvrščena in tonificirana koža, vidno zmanjšanje odvečne tekočine.

  La Cremerie uporablja biološko seno, ki spontano raste in je ročno požeto na povprečni nadmorski višini 1100 m, v neokrnjeni naravi na gori Terminillo. Seno je prečiščeno in pravilno pripravljeno za optimalno estetično uporabo. La Cremerie seno ima visoko vsebnost črne detelje, ki je znana po tem, da je med najbolj močnimi naravnimi fitoestrogeni.

  NARAVNI BORBONSKI MED

  La Cremerie uporablja dragoceni Borbonski med. Borbona je zelo majhna vasica, ki se nahaja v čudoviti dolini Velino, v provinci Rieti, obdani z gorovjem Terminillo, Laga in Gran Sasso. Zemlja, še vedno v neokrnjeni naravi, je izredno plodna, poosebljajo pa jo kostanj in bukev. Ta čisti med vsebuje velik procent sladkorja in je bogat s polifenoli, flavonoidi in encimi z mehčalnim, vlažilnim, antioksidativnim in elastičnim učinkom na kožo. Idealen je tudi za zelo suho in občutljivo kožo.