Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Spoštovani !

Kot maserka uporabljam izkjučno vaša masažna olja in kremo "Grozdno vino" in morem reči, da so ekratna, zelo mazljiva, po tretmajih je koža gladka, sijoča. Rada bi izpostavila olje "zlato", ki je eno najboljših olj, kar sem jih preizkusila. Res odlični izdelki. S prijaznimi pozdravi !

Nataša, Koper

 

Poštovani,
 
Već nakon prvog Vašeg tretmana body wrap imala sam odlične rezultate,
izgubila sam 4cm u struku te po 1cm na bokovima,bedrima i iznad koljena!
To mi je naravno dalo povjerenje u kvalitetu tretmana te me potaklo da nastavim i
ljeto docekam u najboljem izdanju! :) Veliko hvala.
 
Lijep pozdrav,
Melita, Hrvaška (kozmetičarka, body wrap je uporabila na sebi), 

 

Spoštovani,

Vaše izdelke uporabljam že kar nekaj let in moram povedati, da sem zelo zadovoljna z njimi! Pilingi za telo so fantastični , najbolj pa sem navdušena nad olji, katera uporabljam za telo. Že po nekajkratni uporabi sem bila prijetno presenečena nad pozitivnim učinkom. Koža je postala mehka, nežna in kar je zame najpomembneje nahranjena, zato sem prepričana v kvaliteto Vaših izdelkov. Z oljem za telo se razvajam skozi celo leto, moram pa povedati, da komaj čakam prvih sončnih žarkov, ker že imam Vaša olja za sončenje. Hvala, res ste super in Vaše izdelke bom uporabljala z velikim veseljem še naprej!!  Želim Vam veliko lepih dni.      

Senada

 

Moram povedat, kako sem si svojo alergijo s serumom ZLATO pozdravila v 3 dneh. Nisem mogla verjet. Na smučanju se mi je spustilo, ponavadi sem rabila 1 mesec, sedaj sem pa v 3 dneh s serumom zlato skoraj pozdravila,....super je.                                                           

Polona, Mekinje                           

(opomba: stranka ima v mislih kozmetični učinek seruma; serumi za obraz ne zdravijo alergije, pač pa pomagajo pri izboljšanju stanja kože, ki je posledica alergije)

 

Pozdravljeni,
prejela vaš parfum. Čudovito diši, uporabljala ga bom le za velike praznike:))) HVALA!!! 
LP, Mojca