Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

PALAČA SPROSTITVE je  distributer za blagovne znamke

Z distribucijo smo pričeli v letu 2010. Veseli smo, da je kvaliteta naših izdelkov in ugodna cena prepričala strank. Trudimo se, da vam izdelek ne samo prodamo, pač pa vam ga pomagamo prodati naprej. Imamo izredno pestro ponudbo, ki jo stalno dopolnjujemo z novitetami, ki ne samo, da sledijo svetovnim novostim in trendom, pač pa jih tudi ustvarjajo

Menimo, da veliko tržno prednost proizvodov, ki jih distribuiramo predstavlja prav zaveza naših poslovnih partnerjev - proizvajalcev- da nenehno izpopolnjujejo in nadgrajujejo ne samo ponudbo, pač pa tudi svoje znanje in vedenje o stvareh, ki lahko pripomorejo k boljši ponudbi. 

Tudi mi sami se trudimo, da nenehno iščemo nove pristope in nove ideje, kako zadovoljiti končne kupce naših izdelkov in storitev. Z veseljem vse nove ideje in pristope delimo z vami in veseli nas, da tudi vi vaše ideje predstavite nam.

 


KOZMETIČNI SALON Palača sprostitve v Ivančni Gorici - FRANŠIZA podjetja Palača sprostitve d.o.o.

V domačem ambientu kozmetičnega salona PALAČA SPROSTITVE vas bodo sprejeli ljubeznivi in strokovni zaposleni. Vsi zaposleni so predani svojemu delu, opravljajo ga z veseljem in se nenehno izobražujejo in izpopolnjujejo.

Umirjeno vzdušje v salonu dopolnjujejo zaposleni s svojo gostoljubnostjo in prijaznostjo, kar vam daje občutek domačnosti. Vsako stranko obravnavajo individualno, se pravi, da se ji posvetijo 100%. Uporabljajo profesionalno naravno  kozmetiko  La cremerie, 100% naravno kozmetiko s 100% čistimi eteričnimi olji Flora, premorejo pa tudi najsodobnejše aparature s področja kozmetike.

Najlepše je videti, v salon Palača sprostitve prihajajo vse generacije - od dojenčkov, ki spremljajo mamico, do starejših, ki potrebujejo pomoč.