Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Masažna krema ZA ZGLADITEV KOŽE, SVETLENJE PIGMENTNIH MADEŽEV (200 ml)*

Masažna in končna krema ZA ZGLADITEV KOŽE, SVETLENJE PIGMENTNIH MADEŽEV (200 ml)*

Nov

Za svileno mehko, zglajeno kožo z učinkom svetlenja pigmentnih madežev. Z manno, laškim smiljem, sorbično in mlečno kislino.

Več podatkov

Ponudba za poslovne partnerje ... Prijavite se oziroma registrirajte.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA
Zagotavljamo 100% zadovoljstvo z nakupljenimi izdelki.
Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete TUDI PO PRVI UPORABI in le-tej običajni količinski porabi.

INFORMACIJE
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Pokličite 031 252 011 ali pišite na info.palaca@gmail.com.

 

  • product-add-2.png
  • aa951c19cef0e605fb2fdc1f677589a5.jpg
  • 0265c450527ddc34c5c7e250bb801485.jpg

Manna je drevo, iz katerega se pridobiva naravno sladilo, posebej primerno za diabetike in druge, ki morajo paziti na vnos sladkorjev v telo, saj vsebuje zelo malo glukoze.

Čista Manna se pridobiva na Siciliji na samo 2 majhnih  območjih, na majhni površini cca 3000 hektarov in je na listi tradicionalnih prehranskih izdelkov, ki ga vodi Ministrstvo za agrikulturo in gozdove. Na žalost mlajše generacije raje delajo v mestih, prehranska in kemična industrija pa dajeta prednost umetnemu manitolu pred naravno manno, ki je sicer funkcionalno mnogo revnejši, vendar tudi veliko cenejši. Danes samo starejša generacija pridelovalcev manne ohranja to obrt in drevesa, da se ohrani tradicija in znanje glede manne. Manna se pridobi z izcedkom iz debla manne, ko se naredi majhen in precizen rez, iz katerega počasi priteče „solza“, tekočina, ki je najprej prozorne barve in bridkega okusa, potem pa kristalizira in nastanejo sladki  beli stalaktiti. Mana je bogata z aktivnimi sestavinami in pomembnimi lastnostmi, v povprečju vsebuje 40-60% manitola, 8-10% vlage (moisture), 5,3% glukoze in fruktoze12-16% manninotriosium, 1-3% mineralov, 0,5-0,1% smole in druge sestavine v manjših količinah (vitamine, encime, sluz, pektin, tanin).

Če pogledate roke starejšega pridelovalca manne in jih primerjate 14 dni pred pričetkom pridobivanja in po 14 dneh, takoj opazite neverjetne vrline Manne. Roke so gladke, mehke in brez kožnih madežev, kljub letom pridelovalca in težkemu delu v naravi. Manna naredi roke mehke, gladke, svilene, z neverjetno učvrščeno kožo ter učinkom svetlenja kožnih madežev.

SORBINSKA KISLINA zagotavlja odličen učinek beljenja in dolgotrajne rezultate.

MLEČNA KISLINA pripada skupini alfa hidroksi kislin, odlična je za piling in spodbujanje hidratacije. Koža je stimulirana z učinkom pilinga, kar spodbudi naraven proces obnove kože, koža izgleda mehkejša, svetla in mladostnega videza. V sodelovanju s sorbinsko kislino igra pomebno vlogo pri svetlenju kožnih madežev.

HELICRYSUM=LAŠKI SMILJ. Njegovo ime izvira iz grške terminologije, kjer pomeni „okrog zlata“. Rastlina je siva in poleti z rumenimi, roza in rdečimi cvetovi s tipično aromo. Aktivna sestavina je bogata s flavonoidi, fitosteroli, tanini, sesquiterpen laktoni in esencialnimi olji.

NAVODILO ZA UPORABO:  Nanesite manjšo količino kreme na obraz in masirajte po obrazu, vratu in dekolteju dokler se ne vpije.

NARAVNE SESTAVINE do 99,9%

Ingridients: Aqua, Polyglyceryl-3 Rice Branate, Hydrogenated Palm And Palm Kernel Glycerides, Helianthus Annuus,Octyl Palmitate,Glycerin,Caprylic Capric Triglyceride, Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid,Cetyl Alcohol,Glyceryl Caprylate, Fraxinus Angustifolia, Lactic Acid, Helichrysum Italicum Extract, Sodium Lactate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sorbic Acid,Butyrospermum Parkii, Carbomer,Rosmarinus Officinalis Extract, Ascorbyl Palmitate, Parfum.

* kozmetični pripomoček za pigmentne madeže

Napiši mnenje

Napiši mnenje