Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Termoaktivacijski liposomi HIALURONSKA KISLINA (2x22 tretmajev)

Termoaktivacijski liposomi za obraz HIALURONSKA KISLINA (2x22 tretmajev)

Nov

MOČAN UČINEK PROTI GUBAM IN  UČINEK POLNJENJA.

Več podatkov

Ponudba za poslovne partnerje ... Prijavite se oziroma registrirajte.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA
Zagotavljamo 100% zadovoljstvo z nakupljenimi izdelki.
Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete TUDI PO PRVI UPORABI in le-tej običajni količinski porabi.

INFORMACIJE
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Pokličite 031 252 011 ali pišite na info.palaca@gmail.com.

 

  • product-add-2.png
  • aa951c19cef0e605fb2fdc1f677589a5.jpg
  • 0265c450527ddc34c5c7e250bb801485.jpg

Kadar želimo vnesti v celico snov, ki je celica ne pozna in ki ni niti dovolj majhna niti topna v maščobah, moramo za prenos preko celične membrane uporabiti posebne postopke. To velja tudi za celo vrsto učinkovin, ki delujejo kot zdravila ali pa jih želimo prenesti v celico iz raziskovalnih razlogov. Danes se v ta namen uporabljata v kozmetiki elektroporacija in  prenos s pomočjo liposomov.

Pri elektroporaciji izkoriščajo pojav, da se v celični membrani v utripajočem električnem polju prehodno naredijo majhne pore. Nekatere snovi (še posebno pa nabite molekule) lahko skoznje vstopijo v celico.

Prenos snovi s pomočjo liposomov poteka tako, da snov, ki jo želijo vnesti v celico, najprej zaprejo v mehurček (liposom), ki je omejen s podobno membrano, kot je celična membrana. Nato liposome vnesejo v telo, kjer se v ustreznih razmerah membrana liposoma zlije s celično membrano, pri čemer se liposom odpre proti notranjosti celice, v njem prisotne snovi pa vstopijo v celico. Liposome v kozmetiki uporabljamo za učinkovitejši vnos kozmetičnih preparatov v globlje plasti kože.

Liposomi so trigliceridi iz soje. Velikost teh liposomov je 300 nanometrov. LIPOSOME HRANITE V HLADILNIKU! Na sobni temperaturi po 1 mesecu postanejo preveliki in ne prodirajo več v kožo.

NAVODILO ZA UPORABO: 

Dodaš 10 ml destilirane vode  v injekcijo, pretreseš, pustiš 2 uri pred prvo uporabo. Če lahko hranite v hladilniku, sicer na hladnem. Naredite pol obrata na injekciji (0,5 ml- toliko potrebujete za en tretma), potem potisnete ven in dodate v posodo kamor ste 2x pumpnili gel, zmešate in nanesete na obraz. Gel je namenjen temu, da vlaži. Liposome uporabite po pilingu in jih pustite 15-20 minut na koži. Za še boljši učinek lahko uporabite radiofrekvenco vsaj za 1 minuto ali elektroporacijo (jo lahko uporabiš prej in potem). Če uporabite radiofrekvenco se bo učinek skoncentriral na enem mestu, ker se bodo liposomi odprli in sprostili aktivne sestavine na tem mestu. Radiofrekvenco lahko delate 10-20 minut. Liposomi se sprostijo ob temperaturi 38-39 stopinj C, kar lahko dosežete tudi s segrevanjem s paro (takoj odpre liposome) ali infrardečo svetlobo. Liposomi se v vsakem primeru odprejo v dnevu ali 2-eh.

Potem nanesete še masažno kremo in masko.

VRSTNI RED UPORABE:

MLEKO->TONIK->PILING->LIPOSOMI (obvezno grej) ->MASAŽNA KREMA->MASKA->KREMA

LIPOSOMI: NARAVNE SESTAVINE do 100%

Ingridients: Sodium Hyaluronate, Phosphatidylcholine, Trehalose

GEL: NARAVNE SESTAVINE do 99,5%

Ingridients: Aqua, Glycerin, Equisetum Arvense Extract, Humulus Lupulus Extract, Sodium Hyaluronate, Gold 24K, Argilla,Glyceryl Caprylate,Xanthan Gum, Carrageenan, Sodium Lactate, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid,Benzyl Alcohol, Parfum. 

Napiši mnenje

Napiši mnenje