Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Losjon tonik PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM (400 ml)

Losjon tonik PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM (400 ml)

Nov

Za svileno mehko kožo in za posvetlitev pigmentnih madežev.

Več podatkov

Ponudba za poslovne partnerje ... Prijavite se oziroma registrirajte.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA
Zagotavljamo 100% zadovoljstvo z nakupljenimi izdelki.
Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete TUDI PO PRVI UPORABI in le-tej običajni količinski porabi.

INFORMACIJE
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Pokličite 031 252 011 ali pišite na info.palaca@gmail.com.

 

  • product-add-2.png
  • aa951c19cef0e605fb2fdc1f677589a5.jpg
  • 0265c450527ddc34c5c7e250bb801485.jpg

Manna je drevo, iz katerega se pridobiva naravno sladilo, posebej primerno za diabetike in druge, ki morajo paziti na vnos sladkorjev v telo, saj vsebuje zelo malo glukoze.

Čista Manna se pridobiva na Siciliji na samo 2 majhnih  območjih, na majhni površini cca 3000 hektarov in je na listi tradicionalnih prehranskih izdelkov, ki ga vodi Ministrstvo za agrikulturo in gozdove. Na žalost mlajše generacije raje delajo v mestih, prehranska in kemična industrija pa dajeta prednost umetnemu mannitolu pred naravno manno, ki je sicer funkcionalno mnogo revnejši, vendar tudi veliko cenejši. Danes samo starejša generacija pridelovalcev manne ohranja to obrt in drevesa, da se ohrani tradicija in znanje glede manne. Manna se pridobi z izcedkom iz debla manne, ko se naredi majhen in precizen rez, iz katerega počasi priteče „solza“, tekočina, ki je najprej prozorne barve in bridkega okusa, potem pa kristalizira in nastanejo sladki  beli stalaktiti. Mana je bogata z aktivnimi sestavinami in pomembnimi lastnostmi, v povprečju vsebuje 40-60% mannitola, 8-10% vlage (moisture), 5,3% glukoze in fruktoze12-16% manninotriosium, 1-3% mineralov, 0,5-0,1% smole in druge sestavine v manjših količinah (vitamine, encime, sluz, pektin, tanin).

Če pogledate roke starejšega pridelovalca manne in jih primerjate 14 dni pred pričetkom pridobivanja in po 14 dneh, takoj opazite neverjetne vrline Manne. Roke so gladke, mehke in brez kožnih madežev, kljub letom pridelovalca in težkemu delu v naravi. Manna naredi roke mehke, gladke, svilene, z neverjetno učvrščeno kožo ter učinkom svetlenja kožnih madežev.

NAVODILO ZA UPORABO: Nanesite na obraz. Lahko namočite masko, na katero nanesete glino ali drugo masko v tonik in pustite na obrazu 5 minut. Lahko uporabite tudi vatke, tapkajte jih po vratu in obrazu.

NARAVNE SESTAVINE do 99,9%

Ingridients: Aqua, Frainus Angustifolia Extract, Helycrisum Italicum Extract, Glycerin,Simmondsia Chinensis Oil, Glyceryl Caprilate, Potassium Sorbate, Parfum, Lactic Acid.

Napiši mnenje

Napiši mnenje