Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

TERMAL 

Obstaja 6 izdelkov.

La Cremerie ponuja najboljše iz morja, bogastvo alg, v kombinaciji s termalnimi lastnostmi in obogateno z guarano. Moč morskih in termalnim elementov zagotovi pomemben drenažni učinek proti odvečnem zastajanju vode v telesu. Masažno olje in krema TERMAL sta idealni za otekle noge in trebuh. Maske za telo z glino in termalno vodo imajo učinek pop...

La Cremerie ponuja najboljše iz morja, bogastvo alg, v kombinaciji s termalnimi lastnostmi in obogateno z guarano. Moč morskih in termalnim elementov zagotovi pomemben drenažni učinek proti odvečnem zastajanju vode v telesu. Masažno olje in krema TERMAL sta idealni za otekle noge in trebuh. Maske za telo z glino in termalno vodo imajo učinek popolne remineralizacije telesa. Tudi blatne obloge in body wrapping TERMAL omogočajo pomemben drenažni in stimulacijski učinek. Poskusite tudi masažo s TERMALNIMI snopki, ki vsebujejo morsko sol in alge in se lahko uporabijo tako za funkcionalno kot za sprostitveno masažo.

Več
Prikazano 1 - 6 od 6 izdelkov

La Cremerie

  • banner-left.png