Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

ČIŠČENJE KOŽE 

Obstaja 13 izdelkov.
Za čiščenje kože sta primerni 2 liniji:
- PAPAJA za GLOBOKO ČIŠČENJE kože
- KARNOZOLNA KISLINA, LIMONA, ČRNA GLINA, NEROLI za MASTNO in NEČISTO kožo
 • MASTNA, NEČISTA KOŽA
  ZA MASTNO in NEČISTO KOŽO s KARNOZOLNO KISLINO, LAŠKIM SMILJEM, ČRNO GLINO in LIMONO

  Tretma posvečen tipičnim nepravilnostim mlade in mastne kože, pomaga regulirati sebum in globoko, toda nežno ščisti kožo na varen in učinkovit način. Črna glina, limona in karnozolna kislina skupaj z dragocenim eteričnim oljem neroli pomaga koži pridobiti ravnotežje in jo narediti mehkejšo, čvrstejšo in bolj čisto. Izdelki imajo prijetno, popolnoma naravno aromo po že v starodavnem času poznanem eteričnem olju Neroli.

  ČRNA GLINA= naravna čistilna glina z učinkom globokega čiščenja kože.

  LIMONA=zahvaljujoč visoki vsebnosti AHA (alfa hidroksi kislinam) ekstrakt limone pomaga koži, da pridobi naravno ravnotežje sebuma za tipično mlado (nečisto) in mastno kožo.

  ETERIČNO OLJE NEROLI= Visoko kakovostno eterično olje neroli se pridobiva iz cvetov grenkih pomarančevcev (Citrus aurantium), zimzelenega drevesa, ki ima zelo prijetno dišavo. Je pomembna kozmetična aktivna sestavina z globokim čistilnim, učvrščevalnim in regeneracijskim učinkom. Mesto Nerola se nahaja v Italiji, med Rimom in Rietijem, kjer stoji tudi čudovit grad.

  KARNOZOLNA KISLINA = spojina, ki je zelo dober antioksidant in se nahaja v listih rožmarina (poleg rožmarinske kisline, ki se enako nahaja v listih). Aktivna sestavina z zelo pomembnimi dermokozmetičnimi lastnostmi, ki pomaga poškodovani koži pridobiti naravno ravnotežje.

 • GLOBOKO ČIŠČENJE
  Primerna za vse vrste kože, tudi za otroke.
  Vsebuje alfahidroksi kisline.
  Ima samo finalno kremo, ker je za zelo občutljivo kožo, ki ne prenese masaže.
  Razlika med linijo papaja in orhideja je, da je papaja primerna tudi za mlajšo občutljivo kožo, orhideja pa za starejšo kožo, tudi proti gubam.
Prikazano 1 - 13 od 13 izdelkov