Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

MASTNA, NEČISTA KOŽA 

Obstaja 9 izdelkov.
ZA MASTNO in NEČISTO KOŽO s KARNOZOLNO KISLINO, LAŠKIM SMILJEM, ČRNO GLINO in LIMONO

Tretma posvečen tipičnim nepravilnostim mlade in mastne kože, pomaga regulirati sebum in globoko, toda nežno ščisti kožo na varen in učinkovit način. Črna glina, limona in karnozolna kislina skupaj z dragocenim eteričnim oljem neroli pomaga koži pridobiti ravnote...

ZA MASTNO in NEČISTO KOŽO s KARNOZOLNO KISLINO, LAŠKIM SMILJEM, ČRNO GLINO in LIMONO

Tretma posvečen tipičnim nepravilnostim mlade in mastne kože, pomaga regulirati sebum in globoko, toda nežno ščisti kožo na varen in učinkovit način. Črna glina, limona in karnozolna kislina skupaj z dragocenim eteričnim oljem neroli pomaga koži pridobiti ravnotežje in jo narediti mehkejšo, čvrstejšo in bolj čisto. Izdelki imajo prijetno, popolnoma naravno aromo po že v starodavnem času poznanem eteričnem olju Neroli.

ČRNA GLINA= naravna čistilna glina z učinkom globokega čiščenja kože.

LIMONA=zahvaljujoč visoki vsebnosti AHA (alfa hidroksi kislinam) ekstrakt limone pomaga koži, da pridobi naravno ravnotežje sebuma za tipično mlado (nečisto) in mastno kožo.

ETERIČNO OLJE NEROLI= Visoko kakovostno eterično olje neroli se pridobiva iz cvetov grenkih pomarančevcev (Citrus aurantium), zimzelenega drevesa, ki ima zelo prijetno dišavo. Je pomembna kozmetična aktivna sestavina z globokim čistilnim, učvrščevalnim in regeneracijskim učinkom. Mesto Nerola se nahaja v Italiji, med Rimom in Rietijem, kjer stoji tudi čudovit grad.

KARNOZOLNA KISLINA = spojina, ki je zelo dober antioksidant in se nahaja v listih rožmarina (poleg rožmarinske kisline, ki se enako nahaja v listih). Aktivna sestavina z zelo pomembnimi dermokozmetičnimi lastnostmi, ki pomaga poškodovani koži pridobiti naravno ravnotežje.

Več
Prikazano 1 - 9 od 9 izdelkov

La Cremerie

  • banner-left.png