Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

SPA TRETMAJI 

V kategoriji ni izdelkov.
 • ČOKOLADA
  La Cremerie tretma s temno čokolado, idealen za OBRAZ in TELO z mehčalnim, hranljivim, poživljajočim in učvrščevalnim učinkom. Zelo stimulativen tretma, odličen tudi za shujševalni učinek in učinek proti sledem celulita.
 • HAMMAM z ARGANOM
  Indiciran posebej za stimulacijo obnove celic. Primeren za vsako kožo, še posebej pa za vsako pusto in dehidrirano kožo, saj da koži potrebno svetlost in kompaktnost.

  VIDNI REZULTATI:
  Po 1. tretmaju: svetlejša koža.
  Po 6. tretmajih: kompaktna, negovana in navlažena koža.

  Znanstvene raziskave so potrdile pomembne kozmetične lastnosti arganovega olja zahvaljujoč bogati sestavi semen arganovega plodu. Vsebuje 
  več kot 80% nenasičenih maščobnih kislin visoke kvalitete in je zelo bogato z vitaminom E, A, omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami, ki omogočajo močno vlaženje, mehčanje in delovanje proti gubam.

  Tretma je obogaten s čistim oslovskim mlekom, izvrstnim za vlaženje in pomiritev. Oslovsko mleko je zelo podobno materinemu mleku, ima pomembno sorodnost s človeško kožo, zato lažje prodre v kožo.

  ZANIMIVOST: 
  Kleopatra, kraljica Starega Egipta, se je kopala v oslovskem mleku kot lepotnem eliksirju. Imela je 700 oslic za njene dnevne potrebe po oslovskem mleku. Tudi v Starem Rimu je kraljica Popeja uporabljala oslovsko mleko, da je povečala lepoto svoje kože in starodavni pisar tistega časa je takole opisal dobrobiti oslovskega mleka: »Verjamemo, da oslovsko mleko odstranjuje obrazne gube, naredi kožo mehkejšo in svetlejšo. Vemo, da ga nekatere premožnejše ženske uporabljajo za lica vsak dan v tednu.« Popeja, žena kralja Nerona pa je to modo vpeljala, ko je oslovsko mleko uporabljala tudi za kopeli in je vedno s seboj na potovanja peljala čredo oslic.

  ARGANOVO OLJE
  Arganovo olje je redko uporabljeno predvsem, ker se iy vsakega drevesa proizvede malo olja s hladnim stiskanjem in ker raste v omejenem, s strani Unesca zaščitenem območju JZ Maroka. Zavarovanje tega območja omogoča ženskam na tem območju sodelovanje v pravični trgovini in predelavo argana. Berberske ženske so arganovo olje vedno uporabljale za lepoto njihovega obraza. To je lepotna skrivnost žensk v Agadiru, ki po celem svetu slovijo po svoji lepoti.

 • GROZDNO VINO in RASTLINSKE MATIČNE CELICE
  Proti staranju, za navlažitev kože, za boljši tonus kože.

  Grozdje se večkrat zaradi bogate organske sestave, ki vključuje minerale kot so kalcij, fosfor, natrij, magnezij, železo, jod in alfa hidroksi kisline kot so jabolčna, citronska in vinska kislina, ter vitamine A, B in C, omenja kot »kralj sadja«. Poleg tega, bioregeneracijska moč rastlinskih matičnih celic, pridobljenih v La Cremerie laboratoriju iz koreninskega vršička in koreninske čepice ovsenih kalčkov dodatno obogati ta tretma. Ovseni kalčki so bogati skalijem, vitaminom B, aveninom in auxinom-rastlinsko substanco, podobno hormonom, ki omogoča koži hitro obnovo njene naravne lepote.
 • 24k ZLATO in HIALURONSKA KISLINA
  Idealno proti staranju. Za regeneracijo celega telesa in kot specifičen lifting. 

  HIALURONSKA KISLINA je molekula iz družine polisaharidov, ki je sposobna nase vezati in zadržati večje količine vode, ki lahko pomaga koži, da obdrži pravilno navlažitev. Je zelo pomemben vir za kompaktnost kože, stimulacijo novega kolagena in za boj proti prostim radikalom. La Cremerie linija hialuronska kislina je bila ustvarjena posebej za tretmaje polnilnega učinka na gube in za polnilni učinek pri ustnicah.

 • ŠAMPANJEC in CVETOVI VRTNICE

  Idealno za občutljivo kožo, za elastičnost in antioksidacijo.

  VIDNI REZULTATI:
  Po 1. tretmaju: urok za kožo in duha, odličen v boju proti prostim radikalom; ustvari bolj čvrsto kožo.

  La Cremerie uporablja samo italijanske vrtnice, vzgojene po tradicionalni metodi, v zemlji brez pesticidov in drugih dodatkov. Plantaže vrtnic so v Aprilii, mestu blizu Rima, katerega ime pomeni »Zvesta Venera«. Vrtnice so vzgojene z modrostjo, ljubeznijo in strastjo, ki potuje iz generacije v generacijo. Idealna klima in rodovitna zemlja naredita ostalo in narava ustvari svoj čudež: vrtnico, kraljico cvetlic.

  Edinstvena sinergija šampanjskega grozdja in vrtnice. Šampanjsko grozdje ima močan učinek proti staranju in učinek proti prostim radikalom, da koži potrebno svetlost, jo tonificira in jo naredi kompaktnejšo.

  Vrtnica čisti, tonificira kožo za čvrstejši in mlajši izgled. Ta tretma je idealen tudi za občutljivo kožo.

 • LOMI LOMI
  Lomi lomi je havajsko in pomeni masaža, masaža, torej masažo na deveti stopnji. Poznana je kot masaža duše, sproščujoča in učvrščevalna, odlična za cirkulacijo. Pomaga pri odpravi fizičnega in psihičnega stresa, da najdemo novo ravnovesje v nas samih in s svetom okoli nas.

  VIDNI REZULTATI:
  Po 1. tretmaju: drenažni učinek.
  Po 12. tretmajih: vidno bolj učvrščena in kompaktna koža, odvečne tekočine so odplavljene.
 • ZELENI ČAJ
  Poživljajoč tretma, bogat z vitaminoma C in E. Zelo vsestranski. Idelaen za tretmaje proti staranju, proti prostim radikalom in kot poživljajoč in osvežilen tretma zanjo in zanj. Primeren tudi za anticelulitne tretmaje.

  VIDNI REZULTATI:
  Po 1. tretmaju: sveža in obnovljena koža.
  Po 9. tretmajih: delovanje prosti prostim radikalom, učinek proti staranju.
 • KOKOS, PAPAJA, MANDELJ
  Eksotičen, izjemnopoživljajoč tretma, primeren za pripravo kože na sončenje. Neguje in vlaži najvišje plasti epidermisa, istočasno pa tudi odplavlja odvečne tekočine v telesu. Bogat z vitaminom E, ima pomemben učinek proti staranju in za učvrščevanje kože.

  VIDNI REZULTATI:
  Po 1. tretmaju: navlažena koža.
  Po 12 tretmajih: čvrsta in kompaktna koža.
 • GRANATNO JABOLKO in KIVI
  Vlažilna linija temelji na ekstraktu granatnega jabolka, posebno bogatim z vitamini in minerali, ki zahvaljujoč njihovi veliki antioksidacijski moči pomaga v borbi proti prezgodnjemu staranju kože in izgubi tonusa kože. Kožo pomladi, izboljša elastičnost in jo navlaži.
 • SICILIJSKI AGRUMI
 • SINERGIJSKA LINIJA
  Za občutljivo kožo in ljudi, ki ne marajo dišav.
 • SEZAM, KADILO in MIRA