Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

GROZDNO VINO in RASTLINSKE MATIČNE CELICE 

Obstaja 7 izdelkov.
Proti staranju, za navlažitev kože, za boljši tonus kože.

Grozdje se večkrat zaradi bogate organske sestave, ki vključuje minerale kot so kalcij, fosfor, natrij, magnezij, železo, jod in alfa hidroksi kisline kot so jabolčna, citronska in vinska kislina, ter vitamine A, B in C, omenja kot »kralj sadja«. Poleg tega, bioregeneracijska moč rastlinsk...
Proti staranju, za navlažitev kože, za boljši tonus kože.

Grozdje se večkrat zaradi bogate organske sestave, ki vključuje minerale kot so kalcij, fosfor, natrij, magnezij, železo, jod in alfa hidroksi kisline kot so jabolčna, citronska in vinska kislina, ter vitamine A, B in C, omenja kot »kralj sadja«. Poleg tega, bioregeneracijska moč rastlinskih matičnih celic, pridobljenih v La Cremerie laboratoriju iz koreninskega vršička in koreninske čepice ovsenih kalčkov dodatno obogati ta tretma. Ovseni kalčki so bogati skalijem, vitaminom B, aveninom in auxinom-rastlinsko substanco, podobno hormonom, ki omogoča koži hitro obnovo njene naravne lepote.
Več
Prikazano 1 - 7 od 7 izdelkov

La Cremerie

  • banner-left.png