Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

OBRAZ 

V kategoriji ni izdelkov.
Tonik, serum in kremo uporabljamo vsako jutro. Čistilno mleko, tonik, serum in kremo uporabljamo vsak večer. Čistilno mleko, tonik, masko, serum in kremo uporabimo 1x tedensko. 1-2x mesečno uporabimo čistilno mleko, tonik, piling, maska, serum, kremo.
 • Čistilna mleka/kreme
  Na vatke ali na dlani naneseno malo čistilnega mleka oz. kreme in odstranimo nečistoče in ostanke ličil z obraza. Obraz speremo s toplo vodo in osušimo z brisačo.
 • Toniki
  Čistilni tonik nanesemo na vatke ali dlani čistih rok in ga nanesemo na kožo obraza in vratu. Tonik uporabljamo vsako jutro in vsak večer. Zjutraj ga uporabimo samostojno, zvečer pa potem, ko smo kožo predhodno očistili s čistilnim mlekom.
 • Serumi
  Serum nanesemo vsakodnevno na očiščen obraz. Serum prodre globlje v kožo in s tem se poveča vnos hranilnih snovi v kožo. Vmasiramo, da se vpije, nato povrhu nanesemo še kremo za obraz.
 • Kreme
  Manjšo količino kreme nanesite na očiščeno kožo obraza zjutraj in zvečer in jo s krožnimi gibi nežno vmasirajte v kožo. Najboljši učinek boste dosegli, če pred kremo vsakodnevno uporabite serum, če enkrat tedensko uporabite tudi masko, piling pa po posvetu s kozmetičarko (največ enkrat do dvakrat mesečno).