Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

La Cremerie 

V kategoriji ni izdelkov.
“SRCE SMO IZBRALI , KER PREDSTAVLJA LJUBEZEN, STRAST IN PREDANOST – ČUSTVA, KI SO VEDNO PREVEVALA NAŠE PODJETJE”La Cremerie® uporablja samo najboljše sestavine, ki so čiste in izbrane izmed najb...
“SRCE SMO IZBRALI , KER PREDSTAVLJA LJUBEZEN, STRAST IN PREDANOST – ČUSTVA, KI SO VEDNO PREVEVALA NAŠE PODJETJE”La Cremerie® uporablja samo najboljše sestavine, ki so čiste in izbrane izmed najboljših dobaviteljev širom sveta. Aktivne sestavine so 100 % naravne, najboljše kvalitete in podvržene strogim in vivo in in vitro testom v laboratorijih. V proizvodnji se naenkrat proizvede le manjša količina posameznega proizvoda, kar zagotavlja sveže produkte in skrajša čas od proizvodnje do dostave v vaš salon ter omogoča užitek v tretmajih in njihov funkcionalni kozmetični učinek upoštevajoč naravno pot. La Cremerie® raje uporablja naravne konzervanse in najmanj kolikor je le mogoče, v cilju zagotoviti povsem varno uporabo. Vrhunska kvaliteta profesionalnih kozmetičnih izdelkov La Cremerie® je cenjena po celem svetu zaradi edinstvenosti in poudarka na detajlih. Garancija učinkovitosti strankam - Protokoli za uporabo vrhunskih profesionalnih kozmetičnih proizvodov La Cremerie® so bili zapisani s strani naših strokovnjakov in podvrženi nadaljnim testom s strani naših referenčnih centrov s ciljem garantirati resnično kozmetično učinkovitost v reševanju estetičnih težav.
Več

La Cremerie

  • banner-left.png