Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Žametno blato MOČAN SHUJŠEVALNI UČINEK

Žametno blato MOČAN SHUJŠEVALNI UČINEK

Nov

Specifični profesionalni tretma za akumulirane maščobne obloge in proti sledem celulita. Tretma ima učvrščevalni in elastični učinek, bistven med shujševalnimi tretmaji za učvrstitev kože in njeno tonifikacijo.

Več podatkov

Ponudba za poslovne partnerje ... Prijavite se oziroma registrirajte.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA
Zagotavljamo 100% zadovoljstvo z nakupljenimi izdelki.
Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete TUDI PO PRVI UPORABI in le-tej običajni količinski porabi.

INFORMACIJE
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Pokličite 031 252 011 ali pišite na info.palaca@gmail.com.

 

  • product-add-2.png
  • aa951c19cef0e605fb2fdc1f677589a5.jpg
  • 0265c450527ddc34c5c7e250bb801485.jpg

Aktivne sestavine :

- GUARANA, bogata s kofeinom, tonificira in stimulira z močnim shujševalnim učinkom;

- ZELENI ČAJ, vsebuje predvsem polifenole in teofilin z učinkom tonificiranja, učinkom proti prostim radikalom, spodbuja pretok tekočin, spodbuja odpravo  maščobnih oblog in preoblikovanje silhuete;

- DIVJI KOSTANJ, ekstrakt divjega kostanja je narejen iz semen divjega kostanja, vsebuje fitokomplekse bogate s saponini in flavonoidi, ki pomagajo izboljšati limfno drenažo in imajo pomembne dermokozmetične učinke. Uporabni so za različne oblike celulita.

- KOLA: visoka koncentracija kofeina in teobromina iz oreščkov kole (to so močna poživila in delujejo na lokalizirane maščobne obloge).

- SEZAMOVO OLJE: deluje kot kozmetični povezovalec, ki pospešuje absorbcijo aktivnih sestavin.

NAVODILO ZA UPORABO: Nanesite s čopičem in pustite v grelni blazini za 20 do 25 minut. Blato se lahko uporabi tudi za masažo, tako, da se zmeša blato in masažna krema v razmerju 1:1.

NARAVNE SESTAVINE do 99,2%

Ingredients: Aqua/Water, Argilla, Helianthus Annuus, Paullinia Cupana Seed Extract, Glyceryl Caprylate,Cola Acuminata Extract, Camelia Sinensis Extract, Hedera Helix Extract, Glycerin, Carbomer, Dehydroacetic Acid, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Sodium Lactate, Ascorbyl Palmitate, Rosmarinus Officinalis Extract, Potassium Sorbate, Parfum. (Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool).

Napiši mnenje

Napiši mnenje