Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

TELO 

V kategoriji ni izdelkov.
 • PILINGI (1 KG)
  Pred vami je izbira izvrstnih 99,6 do 100% naravnih pilingov za telo s soljo, ki pomagajo pri odstranjevanju odmrlih celic povrhnjice, imajo učinek drenaže in občutno vlažijo našo kožo. Vsak piling je obogaten z dragocenimi 100% naravnimi sestavinami in je poseben po svoji AROMATERAPIJI in lepotnemu učinku. Po uporabi je koža gladka, voljna in elastična. Izberite si svoj najboljši piling izmed vseh enkratnih vonjev !
 • MASAŽNA OLJA (500 ml)
  NARAVNA MASAŽNA OLJA Celotna paleta masažnih olj je sestavljena iz olj, ki so 100% naravna: mešanica sladkega mandljevega, sončničnega in avokadovega olja. 100% naravne aktivne sestavine v vsakem posameznem olju poudarijo njihovo lepoto in aroma-terapevtsko funkcijo in omogočijo funkcionalni učinek. Specialna tekstura olj omogoča intenzivno in dolgo časa trajajočo masažo, saj so olja lepo tekoča, ob koncu masaže pa se olje lepo vpije v kožo in ne pušča neprijetnega oljnatega občutka. Ob čudovitih naravnih parfumih je uspeh zagotovljen. NASVET 1: Uporabite olje za masažo celega telesa in kremo za vztrajanje na specifičnih predelih. NASVET 2: Z rahlo masažo razporedite olje po telesu, nato pa nadaljujte z masažno kremo. NASVET 3: Segrejte masažno olje La cremerie z grelcem za eterična olja (ne več kot 30 stopinj C). S tem boste ustvarili prijetne dišave v prostoru, prav tako pa tudi olje, pripravljeno za izvrstno masažo. Lahko pa segrejete tudi kremo v mikrovalovni pečici (le za par sekund).
 • MASAŽNE KREME (500 ml)
  MASAŽNE KREME za TELO Tekstura masažne kreme je mehka in izredno mazljiva. Naravna osnova naredi La cremerie masažno kremo primerno tudi za občutljive kože in dolgotrajno uporabo v salonu. NASVET 1: Drenažna masaža s "fangokremo": Za super drenažno masažo dodajte žlico žametnega blata La cremerie drenažni masažni kremi,da dobite trajnejši in bolj učinkovit rezultat. "Fangokremo" lahko uporabite tudi kot drenažno masko, ki jo nanesete pod folijo za ovijanje in pustite učinkovati 30 minut. NASVET 2: Uporabite olje za masažo celega telesa in kremo za vztrajanje na specifičnih predelih. NASVET 3: Da bi naredili kremo bolj tekočo z rahlo masažo razporedite olje po telesu. Nadaljujte s kremo. NASVET 4: Segrejte masažno olje La cremerie z grelcem za eterična olja (ne več kot 30 stopinj C). S tem boste ustvarili prijetne dišave v prostoru, prav tako pa tudi olje, pripravljeno za izvrstno masažo. Lahko pa segrejete tudi kremo v mikrovalovni pečici (le za par sekund).
 • MASAŽNE SVEČE (200 ml)
  Posebna kombinacija čistih naravnih olj in karitejevega masla. Idealne so za lokalne masaže ali masaže celega telesa, za svilnato in nahranjeno kožo s specifičnim funkcionalnim učinkom posamezne sveče. Čudovit vonj bo prežel prostor za masažo. Pri posebno suhi koži priporočamo svečo GRANATNO JABOLKO in KIVI, ki se je izkazala za odlično tudi pri osebah z atopijskim dermatitisom.
 • TEKOČINE BODY WRAPP (1L)
  Body wrapp mešajte v razmerju 1:3, razen hladilni učinek za noge (vene)- se meša v razmerju 1:6. Pred uporabo zmešajte to v steklenici ali plastenki in močno pretresite pred uporabo (pretresite 40-100x!!!) .To je potrebno zaradi aktivacije molekul. Stranko kar tesno povijte, kar je tudi sicer tipično za povijanje ven.
 • TERMALNA VODA -koncentrat
 • SNOPKI ZA MASAŽO
  V SNOPKIH je liofilizirana krema (uporabi se mešanica koruznih in riževih zrn), ki je primerna za hidratizacijo in naredi tudi zaščito na koži. 

  Pripravite dve skledi. V eno skledo nalijte vročo vodo, max 40 ° (lahko segrejete vodo v mikrovalni pečici). V drugo skledo nalijete vroče olje, max 35 ° (olje lahko segrejete v mikrovalovni pečici). Snopke postavite v vročo vodo za vsaj eno minuto. Nato jih dajte v vroče olje (po izbiri). Masažo izvajate na indiciranem področju s pritiskom in rahlo s krožnimi gibi. Snopke držite med prsti in jih rahlo stisnete za sprostitev izdelka. Ko se snopek izsuši, ga ponovno pomočite v vročo vodo in olje.

  Če pomočite snopke v vročo vodo, bo ven prišel gel, ki je bolj primeren za nego in hidratacijo, če pomočite snopke v hladno vodo pa bo ven prišlo kot mleko, primerno za daljše trajanje, za več nege, a manj hidratacije. Lahko delate tudi samo z v vodo namočenimi za 10 minut, lahko pa jih potem pomočite še v olje.

  Liofilizacija ali sušenje z zamrzovanjem je postopek, s katerim odstranimo vodo iz bioloških in organskih snovi, ki bi jih s segrevanjem poškodovali, hkrati pa ohranimo njihovo strukturo in sestavo. Postopek je počasen in porabi 3-krat več energije kot konvencionalno sušenje, zato ga uporabljamo le za občutljive in drage produkte. Liofilizacija temelji na zamrznitvi vode, kateri sledi zmanjševanje tlaka in dodajanje dovolj velike količine toplote, da zamrznjena voda v materialu sublimira neposredno iz trdnega v plinasto agregatno stanje.
 • ŽAMETNO BLATO (1000 ml)
  Ste navajeni uporabljati neprijetno blato, ki se težko spere? Ta nova paleta žametnega blata je tako prijetna za telo kot žamet. Zlahka se nanese in njihova ekskluzivna formula omogoča lahko odstranitev. Poleg tega imajo čudovite vonje. Poskusite jih. So takoj pripravljena za uporabo in bogata z naravnimi aktivnimi sestavinami.
 • HIDROMASAŽNE SOLI (1000 ml)
 • LIPOSOMI ZA TELO (2x22 tretmajev)

  Kadar želimo vnesti v celico snov, ki je celica ne pozna in ki ni niti dovolj majhna niti topna v maščobah, moramo za prenos preko celične membrane uporabiti posebne postopke. To velja tudi za celo vrsto učinkovin, ki delujejo kot zdravila ali pa jih želimo prenesti v celico iz raziskovalnih razlogov. Danes se v ta namen uporabljata v kozmetiki elektroporacija in prenos s pomočjo liposomov.

  Prenos snovi s pomočjo liposomov poteka tako, da snov, ki jo želijo vnesti v celico, najprej zaprejo v mehurček (liposom), ki je omejen s podobno membrano, kot je celična membrana. Nato liposome vnesejo v telo, kjer se v ustreznih razmerah membrana liposoma zlije s celično membrano, pri čemer se liposom odpre proti notranjosti celice, v njem prisotne snovi pa vstopijo v celico. Liposome v kozmetiki uporabljamo za učinkovitejši vnos kozmetičnih preparatov v globlje plasti kože.

  Liposomi so trigliceridi iz soje. Velikost teh liposomov je 300 nanometrov. LIPOSOME HRANITE V HLADILNIKU! Na sobni temperaturi po 1 mesecu postanejo preveliki in ne prodirajo več v kožo.

  Vrstni red uporabe: mleko+tonik+piling+liposomi (obvezno grejte)+masažna krema+maska           

  ZA VSE VRSTE KOŽE so primerni liposomi BOROVNICA, PAPAJA in KARNOZOLNA KISLINA (PRI LINIJI KARNOZOLNA KISLINA lahko uporabimo liposome NA VSEH VRSTAH KOŽE, ne pa tudi ostalih izdelkov iz te linije - ker ostali izdelki iz linije niso primerni za suho kožo).

  Liposome vklopite v nego telesa, lahko jih nanašate tudi samostojno 1-2x tedensko.

  PRIPRAVA:
  Dodate 10 ml destilirane vode (lahko tudi navadno, vendar s čimmanj kalcija in onesnaženosti) v injekcijo, pretresete, pustite 2 uri pred prvo uporabo. Naredite pol obrata na injekciji (0,5 ml- toliko potrebujete za en tretma), potem potisnete liposome ven in dodate v posodo kamor ste 2x pumpnili gel, zmešate in nanesete na obraz. Gel je namenjen temu, da vlaži. Liposome uporabite po pilingu in jih pustite 15-20 minut na koži. Za še boljši učinek lahko uporabite radiofrekvenco vsaj za 1 minuto (lahko tudi 10-20 min) ali elektroporacijo (jo lahko uporabite prej in potem). Če uporabite radiofrekvenco se bo učinek skoncentriral na enem mestu, ker se bodo liposomi odprli in sprostili aktivne sestavine na tem mestu. Liposomi se sprostijo ob temperaturi 39 stopinj C, kar lahko dosežete tudi s segrevanjem s paro (takoj odpre liposome) ali infrardečo svetlobo. Liposomi se v vsakem primeru odprejo v dnevu ali 2-eh.

 • ČRNO MILO (500 ml)
  Za edinstveno in čudovito masažo. Samo nanesite majhno količino črna mila na mokre roke in lahko nadaljujete z dolgo in blagodejno masažo. Črno milo, ki omogoča masažo celega telesa, čisti kožo, jo regenerira in zagotavlja nežen učinek čiščenja s prodiranjem aktivnih učinkovin. Ko med masažo začutite, da je potrebno, preprosto spet navlažite roke in nadaljujte z masažo. Črno milo je naravni proizvod z dragocenimi olji in funkcionalnimi učinkovinami, ki je na voljo kot črno milo: 1. ČOKOLADA, ki združuje užitek in estetske funkcije (črno milo temeljito očisti kožo, čokolada pa jo neguje, 2.CIMET in INGVER za orientalsko masažo z začimbami za učvrstitev in funkcijski dodatek pri odpravljanju sledi celulita. 3. HAMMAM črno milo za globinsko čiščenje kože.
 • SERUMI (125 ml)
  La Cremerie serumi zahvaljujoč visoki koncentraciji aktivnih sestavin iz katerih so sestavljeni, ponujajo visok učinek v tretmajih proti napakam, ki so tipične pri bokih, stegnih, gluteusu in abdomnu ter dovoljujejo preoblikovanje telesa v harmonično celoto. Uporabljajte jih tako, da majhno količino koncentriranega seruma s specifičnimi gibi nanesete na predel prizadet z napako. Nato ta predel tretirajte še z oljem ali masažno kremo, kar pač menite, da je bolj ustrezno.
 • DEPILACIJA