Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

MASAŽNE KREME (500 ml) 

Obstaja 12 izdelkov.
MASAŽNE KREME za TELO Tekstura masažne kreme je mehka in izredno mazljiva. Naravna osnova naredi La cremerie masažno kremo primerno tudi za občutljive kože in dolgotrajno uporabo v salonu. NASVET 1: Drenažna masaža s "fangokremo": Za super drenažno masažo dodajte žlico žametnega blata La cremerie drenažni masažni kremi,da dobite trajnejši in bol...
MASAŽNE KREME za TELO Tekstura masažne kreme je mehka in izredno mazljiva. Naravna osnova naredi La cremerie masažno kremo primerno tudi za občutljive kože in dolgotrajno uporabo v salonu. NASVET 1: Drenažna masaža s "fangokremo": Za super drenažno masažo dodajte žlico žametnega blata La cremerie drenažni masažni kremi,da dobite trajnejši in bolj učinkovit rezultat. "Fangokremo" lahko uporabite tudi kot drenažno masko, ki jo nanesete pod folijo za ovijanje in pustite učinkovati 30 minut. NASVET 2: Uporabite olje za masažo celega telesa in kremo za vztrajanje na specifičnih predelih. NASVET 3: Da bi naredili kremo bolj tekočo z rahlo masažo razporedite olje po telesu. Nadaljujte s kremo. NASVET 4: Segrejte masažno olje La cremerie z grelcem za eterična olja (ne več kot 30 stopinj C). S tem boste ustvarili prijetne dišave v prostoru, prav tako pa tudi olje, pripravljeno za izvrstno masažo. Lahko pa segrejete tudi kremo v mikrovalovni pečici (le za par sekund).
Več
Prikazano 1 - 12 od 12 izdelkov

La Cremerie

  • banner-left.png