Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Masažna krema za telo MOČAN SHUJŠEVALNI UČINEK

Masažna krema za telo MOČAN SHUJŠEVALNI UČINEK

Nov

Specifični profesionalni tretma za akumulirane maščobne obloge in proti sledem celulita. Tretma ima učvrščevalni in elastični učinek, bistven med shujševalnimi tretmaji za učvrstitev kože in njeno tonifikacijo.

Več podatkov

Ponudba za poslovne partnerje ... Prijavite se oziroma registrirajte.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA
Zagotavljamo 100% zadovoljstvo z nakupljenimi izdelki.
Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete TUDI PO PRVI UPORABI in le-tej običajni količinski porabi.

INFORMACIJE
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Pokličite 031 252 011 ali pišite na info.palaca@gmail.com.

 

  • product-add-2.png
  • aa951c19cef0e605fb2fdc1f677589a5.jpg
  • 0265c450527ddc34c5c7e250bb801485.jpg

Aktivne sestavine :

- GUARANA, bogata s kofeinom, tonificira in stimulira z močnim shujševalnim učinkom;

- ZELENI ČAJ, vsebuje predvsem polifenole in teofilin z učinkom tonificiranja, učinkom proti prostim radikalom, spodbuja pretok tekočin, spodbuja odpravo  maščobnih oblog in preoblikovanje silhuete;

- DIVJI KOSTANJ, ekstrakt divjega kostanja je narejen iz semen divjega kostanja, vsebuje fitokomplekse bogate s saponini in flavonoidi, ki pomagajo izboljšati limfno drenažo in imajo pomembne dermokozmetične učinke. Uporabni so za različne oblike celulita.

- KOLA: visoka koncentracija kofeina in teobromina iz oreščkov kole (to so močna poživila in delujejo na lokalizirane maščobne obloge).

- SEZAMOVO OLJE: deluje kot kozmetični povezovalec, ki pospešuje absorbcijo aktivnih sestavin.

 

POSTOPEK UPORABE V WELLNESSU, KOZMETIČNEM SALONU:

Lahko uporabite samo masažno kremo, lahko pa jo mešate:

- samo z oljem

- samo s pilingom

- z oljem, pilingom in blatom.

Z vsako od teh mešanic je mogoče narediti dobro masažo in jih uporabiti za dosego zastavljenih funkcionalnih ciljev (anticelulit, hujšanje,...). Samo kremo uporabite posebej za vztrajanje na specifičnih predelih, ki jih lahko po želji predhodno obdelate s serumom ali liposomi. Lahko telo ali samo specifične predele zmasirate z masažno kremo, nato pa zavijete v folijo in nato še v grelno blazino (to je posebej priporočjivo pri anticelulitnih in shujševalnih tretmajih). V kolikor ima stranka težave z venami naj po pripravi namesto v grelni blazini počiva v strojni limfni drenaži (razen v kolikor obstajajo kontraindikacije za strojno limfno drenažo).

NARAVNE SESTAVINE do 99,3%

Ingredients:Aqua,Polyglyceryl-3 Rice Branate, Helianthus Annuus,Hydrogenated Palm Kernel And Palm Glycerides,Octyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Microcrystalline Cellulose,Stearic Acid, Cetyl Alcohol,Glyceryl Caprylate, Paullinia Cupana Extract, Cola Acuminata Extract, Coffea Arabica Extract, Hedera Helix Extract, Capsicum Annuum Extract, Curcuma Longa Extract, Daucus Carota, Vitis Vinifera Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Dehydroacetic Acid, Sodium Lactate, Sodium Hydroxide,Carbomer, Isatis Tinctoria Ectract, Glycerin,Beta Vulgaris, Benzyl Alcohol, Rosmarinus Officinalis Extract, Butyrospermum Parkii,Parfum. ( Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool).

Napiši mnenje

Napiši mnenje