Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

ČRNO MILO (500 ml) 

Obstaja 4 izdelkov.
Za edinstveno in čudovito masažo. Samo nanesite majhno količino črna mila na mokre roke in lahko nadaljujete z dolgo in blagodejno masažo. Črno milo, ki omogoča masažo celega telesa, čisti kožo, jo regenerira in zagotavlja nežen učinek čiščenja s prodiranjem aktivnih učinkovin. Ko med masažo začutite, da je potrebno, preprosto spet navlažite rok...
Za edinstveno in čudovito masažo. Samo nanesite majhno količino črna mila na mokre roke in lahko nadaljujete z dolgo in blagodejno masažo. Črno milo, ki omogoča masažo celega telesa, čisti kožo, jo regenerira in zagotavlja nežen učinek čiščenja s prodiranjem aktivnih učinkovin. Ko med masažo začutite, da je potrebno, preprosto spet navlažite roke in nadaljujte z masažo. Črno milo je naravni proizvod z dragocenimi olji in funkcionalnimi učinkovinami, ki je na voljo kot črno milo: 1. ČOKOLADA, ki združuje užitek in estetske funkcije (črno milo temeljito očisti kožo, čokolada pa jo neguje, 2.CIMET in INGVER za orientalsko masažo z začimbami za učvrstitev in funkcijski dodatek pri odpravljanju sledi celulita. 3. HAMMAM črno milo za globinsko čiščenje kože.
Več
Prikazano 1 - 4 od 4 izdelkov

La Cremerie

  • banner-left.png