Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

MASAŽNA OLJA (500 ml) 

Obstaja 18 izdelkov.
NARAVNA MASAŽNA OLJA Celotna paleta masažnih olj je sestavljena iz olj, ki so 100% naravna: mešanica sladkega mandljevega, sončničnega in avokadovega olja. 100% naravne aktivne sestavine v vsakem posameznem olju poudarijo njihovo lepoto in aroma-terapevtsko funkcijo in omogočijo funkcionalni učinek. Specialna tekstura olj omogoča intenzivno in d...
NARAVNA MASAŽNA OLJA Celotna paleta masažnih olj je sestavljena iz olj, ki so 100% naravna: mešanica sladkega mandljevega, sončničnega in avokadovega olja. 100% naravne aktivne sestavine v vsakem posameznem olju poudarijo njihovo lepoto in aroma-terapevtsko funkcijo in omogočijo funkcionalni učinek. Specialna tekstura olj omogoča intenzivno in dolgo časa trajajočo masažo, saj so olja lepo tekoča, ob koncu masaže pa se olje lepo vpije v kožo in ne pušča neprijetnega oljnatega občutka. Ob čudovitih naravnih parfumih je uspeh zagotovljen. NASVET 1: Uporabite olje za masažo celega telesa in kremo za vztrajanje na specifičnih predelih. NASVET 2: Z rahlo masažo razporedite olje po telesu, nato pa nadaljujte z masažno kremo. NASVET 3: Segrejte masažno olje La cremerie z grelcem za eterična olja (ne več kot 30 stopinj C). S tem boste ustvarili prijetne dišave v prostoru, prav tako pa tudi olje, pripravljeno za izvrstno masažo. Lahko pa segrejete tudi kremo v mikrovalovni pečici (le za par sekund).
Več
Prikazano 1 - 18 od 18 izdelkov

La Cremerie

  • banner-left.png