Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Naravno masažno olje VANILIJA in AVOKADO

Naravno masažno olje VANILIJA in AVOKADO

Nov

Dragocen zaveznik v boju proti strijam in idealen za ponovno vzpostavitev elastičnosti, boljšega tonusa kože in vitalnosti pri utrujeni koži. Vanilija nas omami s čudovito aromo in ustvari prijetno aromo v prostoru.

 

Več podatkov

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA
Zagotavljamo 100% zadovoljstvo z nakupljenimi izdelki.
Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete TUDI PO PRVI UPORABI in le-tej običajni količinski porabi.

INFORMACIJE
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Pokličite 031 252 011 ali pišite na info.palaca@gmail.com.

 

  • product-add-2.png
  • aa951c19cef0e605fb2fdc1f677589a5.jpg
  • 0265c450527ddc34c5c7e250bb801485.jpg

Vanilija iz družine orhidej je od nekdaj poznano po svojih hranljivih in mehčalnih lastnostih in da daje koži elastičnost. V kombinaciji z ekstrakti avokada (bogat s proteini, fosfolipidi, vitamini A in E je poznan kot odličen pri vzpostavljanju elastičnosti, boljšega tonusa kože in hranjenja le-te.

POSTOPEK UPORABE V WELLNESSU, KOZMETIČNEM SALONU: Pretresite pred uporabo. Primeren za dolgotrajno masažo obraz in telesa.

NARAVNE SESTAVINE do 99,9%

Ingredients: Helianthus Annuus, Persea Gratissima Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vanilla Planifolia Extract, Ascorbyl Palmitate, Rosmarinus Officinalis Extract, Curcuma Longa Extract, Parfum. (Anisyl Alcohol, Benzyl Alcohol)

Napiši mnenje

Napiši mnenje