Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

SNOPKI ZA MASAŽO 

Obstaja 3 izdelkov.
V SNOPKIH je liofilizirana krema (uporabi se mešanica koruznih in riževih zrn), ki je primerna za hidratizacijo in naredi tudi zaščito na koži. 

Pripravite dve skledi. V eno skledo nalijte vročo vodo, max 40 ° (lahko segrejete vodo v mikrovalni pečici). V drugo skledo nalijete vroče olje, max 35 ° (olje lahko segrejete v mikrovalovni pečici). Sno...
V SNOPKIH je liofilizirana krema (uporabi se mešanica koruznih in riževih zrn), ki je primerna za hidratizacijo in naredi tudi zaščito na koži. 

Pripravite dve skledi. V eno skledo nalijte vročo vodo, max 40 ° (lahko segrejete vodo v mikrovalni pečici). V drugo skledo nalijete vroče olje, max 35 ° (olje lahko segrejete v mikrovalovni pečici). Snopke postavite v vročo vodo za vsaj eno minuto. Nato jih dajte v vroče olje (po izbiri). Masažo izvajate na indiciranem področju s pritiskom in rahlo s krožnimi gibi. Snopke držite med prsti in jih rahlo stisnete za sprostitev izdelka. Ko se snopek izsuši, ga ponovno pomočite v vročo vodo in olje.

Če pomočite snopke v vročo vodo, bo ven prišel gel, ki je bolj primeren za nego in hidratacijo, če pomočite snopke v hladno vodo pa bo ven prišlo kot mleko, primerno za daljše trajanje, za več nege, a manj hidratacije. Lahko delate tudi samo z v vodo namočenimi za 10 minut, lahko pa jih potem pomočite še v olje.

Liofilizacija ali sušenje z zamrzovanjem je postopek, s katerim odstranimo vodo iz bioloških in organskih snovi, ki bi jih s segrevanjem poškodovali, hkrati pa ohranimo njihovo strukturo in sestavo. Postopek je počasen in porabi 3-krat več energije kot konvencionalno sušenje, zato ga uporabljamo le za občutljive in drage produkte. Liofilizacija temelji na zamrznitvi vode, kateri sledi zmanjševanje tlaka in dodajanje dovolj velike količine toplote, da zamrznjena voda v materialu sublimira neposredno iz trdnega v plinasto agregatno stanje.
Več
Prikazano 1 - 3 od 3 izdelkov

La Cremerie

  • banner-left.png