Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Snopki za masažo telesa ČOKOLADA

Snopki za masažo telesa ČOKOLADA

Nov

V SNOPKIH je liofilizirana krema (uporabi se mešanica koruznih in riževih zrn), ki je primerna za hidratizacijo in naredi tudi zaščito na koži.

Več podatkov

Ponudba za poslovne partnerje ... Prijavite se oziroma registrirajte.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA
Zagotavljamo 100% zadovoljstvo z nakupljenimi izdelki.
Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete TUDI PO PRVI UPORABI in le-tej običajni količinski porabi.

INFORMACIJE
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Pokličite 031 252 011 ali pišite na info.palaca@gmail.com.

 

  • product-add-2.png
  • aa951c19cef0e605fb2fdc1f677589a5.jpg
  • 0265c450527ddc34c5c7e250bb801485.jpg
Pripravite dve skledi. V eno skledo nalijte vročo vodo, max 40 ° (lahko segrejete vodo v mikrovalni pečici). V drugo skledo nalijete vroče olje, max 35 ° (olje lahko segrejete v mikrovalovni pečici). Snopke postavite v vročo vodo za vsaj eno minuto. Nato jih dajte v vroče olje (po izbiri). Masažo izvajate na indiciranem področju s pritiskom in rahlo s krožnimi gibi. Snopke držite med prsti in jih rahlo stisnete za sprostitev izdelka. Ko se snopek izsuši, ga ponovno pomočite v vročo vodo in olje.

V SNOPKIH je liofilizirana krema (uporabi se mešanica koruznih in riževih zrn), ki je primerna za hidratizacijo in naredi tudi zaščito na koži. 

Če pomočite snopke v vročo vodo, bo ven prišel gel, ki je bolj primeren za nego in hidratacijo, če pomočite snopke v hladno vodo pa bo ven prišlo kot mleko, primerno za daljše trajanje, za več nege, a manj hidratacije. Lahko delate tudi samo z v vodo namočenimi za 10 minut, lahko pa jih potem pomočite še v olje.

Liofilizacija ali sušenje z zamrzovanjem je postopek, s katerim odstranimo vodo iz bioloških in organskih snovi, ki bi jih s segrevanjem poškodovali, hkrati pa ohranimo njihovo strukturo in sestavo. Postopek je počasen in porabi 3-krat več energije kot konvencionalno sušenje, zato ga uporabljamo le za občutljive in drage produkte. Liofilizacija temelji na zamrznitvi vode, kateri sledi zmanjševanje tlaka in dodajanje dovolj velike količine toplote, da zamrznjena voda v materialu sublimira neposredno iz trdnega v plinasto agregatno stanje.

Napiši mnenje

Napiši mnenje