Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

BAMBUS in LOTUSOV CVET 

1 izdelek

Bambus je eliksir lepote.

Lotusov cvet je simbol čistosti, sonca, nebes in zemlje.

Bambus je cenjen že od Antike naprej v mnogih kulturah, enako simboličen pa je lotusov cvet, ki se ga pojmuje kot odraz samega življenja in njegovih vrlin. Bambus se smatra za močnega pri vzpostavljanju energijskega ravnotežja v telesu in duhu. Je odličen za relak...

Bambus je eliksir lepote.

Lotusov cvet je simbol čistosti, sonca, nebes in zemlje.

Bambus je cenjen že od Antike naprej v mnogih kulturah, enako simboličen pa je lotusov cvet, ki se ga pojmuje kot odraz samega življenja in njegovih vrlin. Bambus se smatra za močnega pri vzpostavljanju energijskega ravnotežja v telesu in duhu. Je odličen za relaksacijo in sprostitev. Kožo zahvaljujoč visoki vsebnosti kremena regenerira, učvrsti , pomaga ohranjati dober tonus kože in elastičnost.

BAMBUS je hitro rastoča rastlina, ki lahko zraste do 1 metra na dan. Bambus absorbira velike količine ogljikovega dioksida, kar pozitivno prispeva k izboljšanju stanja okolja.

Bambus uporabljen v kozmetiki La Cremerie je nabran tam, kjer raste v naravi, uporabijo pa se samo vršički na stranskih vejah.

Več

La Cremerie

  • banner-left.png