Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Termoaktivacijski liposomi ZA ELASTIČNOST

Termoaktivacijski liposomi za telo ZA ELASTIČNOST

Nov

Liposomi so trigliceridi iz soje. Velikost teh liposomov je 300 nanometrov. LIPOSOME HRANITE V HLADILNIKU! Na sobni temperaturi po 1 mesecu postanejo preveliki in ne prodirajo več v kožo.

Več podatkov

Ponudba za poslovne partnerje ... Prijavite se oziroma registrirajte.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA
Zagotavljamo 100% zadovoljstvo z nakupljenimi izdelki.
Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete TUDI PO PRVI UPORABI in le-tej običajni količinski porabi.

INFORMACIJE
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Pokličite 031 252 011 ali pišite na info.palaca@gmail.com.

 

  • product-add-2.png
  • aa951c19cef0e605fb2fdc1f677589a5.jpg
  • 0265c450527ddc34c5c7e250bb801485.jpg

Kadar želimo vnesti v celico snov, ki je celica ne pozna in ki ni niti dovolj majhna niti topna v maščobah, moramo za prenos preko celične membrane uporabiti posebne postopke. To velja tudi za celo vrsto učinkovin, ki delujejo kot zdravila ali pa jih želimo prenesti v celico iz raziskovalnih razlogov. Danes se v ta namen uporabljata v kozmetiki elektroporacija in  prenos s pomočjo liposomov.

Pri elektroporaciji izkoriščajo pojav, da se v celični membrani v utripajočem električnem polju prehodno naredijo majhne pore. Nekatere snovi (še posebno pa nabite molekule) lahko skoznje vstopijo v celico.

Prenos snovi s pomočjo liposomov poteka tako, da snov, ki jo želijo vnesti v celico, najprej zaprejo v mehurček (liposom), ki je omejen s podobno membrano, kot je celična membrana. Nato liposome vnesejo v telo, kjer se v ustreznih razmerah membrana liposoma zlije s celično membrano, pri čemer se liposom odpre proti notranjosti celice, v njem prisotne snovi pa vstopijo v celico. Liposome v kozmetiki uporabljamo za učinkovitejši vnos kozmetičnih preparatov v globlje plasti kože.

NAVODILO ZA UPORABO:

V injekcijo dodajte 20 ml destilirane vode, pretresite in počakajte 2 uri pred prvo uporabo. Priporočamo, da se hranijo v hladilniku. Naredite pol obrata na injekciji (0,5 ml- toliko potrebujete za en tretma), potem liposome potisnite ven in dodajte v posodo kamor ste predhodno 2x pumpnili gel, zmešajte in nanesite na obraz. Gel je namenjen temu, da vlaži. Liposome uporabite po pilingu (lahko tudi samostojno) in jih pustite 15-20 minut na koži. Za še boljši učinek lahko uporabite radiofrekvenco vsaj za 1 minuto ali elektroporacijo (jo lahko uporabite prej in potem). Če uporabite radiofrekvenco se bo učinek skoncentriral na enem mestu, ker se bodo liposomi odprli in sprostili aktivne sestavine na tem mestu. Liposomi se sprostijo ob temperaturi 39 stopinj C, kar lahko dosežeš tudi s segrevanjem s paro (takoj odpre liposome) ali infrardečo svetlobo. Liposomi se v vsakem primeru odprejo v dnevu ali 2-eh.

Potem nanesite še masažno kremo in masko.

VRSTNI RED UPORABE:

PILING (ali črno milo)->LIPOSOMI (obvezno grejte) ->MASAŽNA KREMA,…..

Ingridients LIPOSOMI (NARAVNE SESTAVINE do 100%):

Rosa Canina Fruit Extract, Calendula Officinalis Extract, Echinacea Angustifolia Extract, Phosphatidylcholine, Trehalose

Ingridients GEL (NARAVNE SESTAVINE do 99,5%):

AAqua, Glycerin, Rosa Canina Fruit Extract, Calendula Officinalis Extract, Echinacea Angustifolia Extract, Isatis Tinctoria Extract, Curcuma Longa Extract,Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Carrageenan,Sodium Lactate, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Parfum. (Anisyl Alcohol)

Napiši mnenje

Napiši mnenje