Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Krema za obraz ZA SVETLENJE KOŽNIH MADEŽEV (50 ml)

Krema za obraz ZA SVETLENJE KOŽNIH MADEŽEV (50 ml)

Nov

Za zmanjšanje pigmentnih madežev, zmehčanje kože, zgladitev gubic, svilnato kožo. Z ekstrakti mane, sorbične kiseline, laškega smilja in mlečne kisline.

Več podatkov

46,00 €

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA
Zagotavljamo 100% zadovoljstvo z nakupljenimi izdelki.
Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete TUDI PO PRVI UPORABI in le-tej običajni količinski porabi.

INFORMACIJE
Potrebujete pomoč pri nakupu?
Pokličite 031 252 011 ali pišite na info.palaca@gmail.com.

 

  • product-add-2.png
  • aa951c19cef0e605fb2fdc1f677589a5.jpg
  • 0265c450527ddc34c5c7e250bb801485.jpg

Manna je drevo, iz katerega se pridobiva naravno sladilo, posebej primerno za diabetike in druge, ki morajo paziti na vnos sladkorjev v telo, saj vsebuje zelo malo glukoze.

Čista Manna se pridobiva na Siciliji na samo 2 majhnih  območjih, na majhni površini cca 3000 hektarov in je na listi tradicionalnih prehranskih izdelkov, ki ga vodi Ministrstvo za agrikulturo in gozdove. Na žalost mlajše generacije raje delajo v mestih, prehranska in kemična industrija pa dajeta prednost umetnemu manitolu pred naravno manno. Manitol je sicer funkcionalno mnogo revnejši, vendar tudi veliko cenejši. Danes samo starejša generacija pridelovalcev manne ohranja to obrt in drevesa, da se ohrani tradicija in znanje glede manne. Manna se pridobi z izcedkom iz debla manne, ko se naredi majhen in precizen rez, iz katerega počasi priteče „solza“, tekočina, ki je najprej prozorne barve in bridkega okusa, potem pa kristalizira in nastanejo sladki  beli stalaktiti.

Če pogledate roke starejšega pridelovalca manne in jih primerjate 14 dni pred pričetkom pridobivanja in po 14 dneh, takoj opazite neverjetne vrline Manne. Roke so gladke, mehke in brez kožnih madežev, kljub letom pridelovalca in težkemu delu v naravi. Manna naredi roke mehke, gladke, svilene, z neverjetno učvrščeno kožo ter učinkom svetlenja kožnih madežev.

SORBINSKA KISLINA zagotavlja odličen učinek beljenja in dolgotrajne rezultate

MLEČNA KISLINA pripada skupini alfa hidroksi kislin, odlična je za piling in spodbujanje hidratacije. Koža je stimulirana z učinkom pilinga, kar spodbudi naraven proces obnove kože, koža izgleda mehkejša, svetla in mladostnega videza. V sodelovanju s sorbinsko kislino igra pomembno vlogo pri svetlenju kožnih madežev.

99,3% NARAVNIH SESTAVIN

Aqua, polyglyceryl-3 rice branate, hydrogenated palm and palm kernel glycerides, helianthus annuus, octyl palmitate, caprylic capric triglyceride, microcrystalline cellulose, stearic acid, glyceryl caprylate, cetyl alcohol, fraxinus angustifolia, vaccinium myrtillus, orchis mascula extract, lactic acid, helichrysum italicum extract, butyrospermum parkii, sodium lactate, dehydroacetic acid, benzyl alcohol, sorbic acid, carbomer, rosmarinus officinalis extract, ascorbyl palmitate, parfum.

Napiši mnenje

Napiši mnenje