Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

PROTI STARANJU 

Obstaja 27 izdelkov.
Proti staranju so primerne 4 linije:
- GROZDNO VINO in RASTLINSKE MATIČNE CELICE (1. stopnja proti staranju, odličen SPA tretma)
- KAVIAR in MORSKI KOLAGEN (2. stopnja proti staranju, odličen za superlifting in učvrščevanje, posebej primerno za dehidrirano kožo)
- 24k ZLATO in HIALURONSKA KISLINA (3. stopnja proti staranju, proti gubam z učinkom po...
Proti staranju so primerne 4 linije:
- GROZDNO VINO in RASTLINSKE MATIČNE CELICE (1. stopnja proti staranju, odličen SPA tretma)
- KAVIAR in MORSKI KOLAGEN (2. stopnja proti staranju, odličen za superlifting in učvrščevanje, posebej primerno za dehidrirano kožo)
- 24k ZLATO in HIALURONSKA KISLINA (3. stopnja proti staranju, proti gubam z učinkom polnjenja)
- MANNA (za zgladitev kože, svilnato, mehko kožo in v pomoč pri posvetlitvi pigmentnih madežev)
Več
 • MANNA
  ZA MEHČANJE, GLAJENJE KOŽE in v pomoč pri POSVETLITVI PIGMENTNIH MADEŽEV z MANNO, LAŠKIM SMILJEM, SORBINSKO in MLEČNO KISLINO
  Manna je drevo, iz katerega se pridobiva naravno sladilo, posebej primerno za diabetike in druge, ki morajo paziti na vnos sladkorjev v telo, saj vsebuje zelo malo glukoze.

  Čista Manna se pridobiva na Siciliji na samo 2 majhnih območjih, na majhni površini cca 3000 hektarov in je na listi tradicionalnih prehranskih izdelkov, ki ga vodi Ministrstvo za agrikulturo in gozdove. Na žalost mlajše generacije raje delajo v mestih, prehranska in kemična industrija pa dajeta prednost umetnemu mannitolu pred naravno manno, ki je sicer funkcionalno mnogo revnejši, vendar tudi veliko cenejši. Danes samo starejša generacija pridelovalcev manne ohranja to obrt in drevesa, da se ohrani tradicija in znanje glede manne. Manna se pridobi z izcedkom iz debla manne, ko se naredi majhen in precizen rez, iz katerega počasi priteče „solza“, tekočina, ki je najprej prozorne barve in bridkega okusa, potem pa kristalizira in nastanejo sladki beli stalaktiti. Mana je bogata z aktivnimi sestavinami, v povprečju vsebuje 40-60% manitola, 8-10% vlage, 5,3% glukoze in fruktoze, 12-16% manninotriosiuma, 1-3% mineralov, 0,5-0,1% smole in druge sestavine v manjših količinah (vitamine, encime, sluz, pektin, tanin).

  Če pogledate roke starejšega pridelovalca manne in jih primerjate 14 dni pred pričetkom pridobivanja in po 14 dneh, takoj opazite neverjetne vrline Manne. Roke so gladke, mehke in brez kožnih madežev, kljub letom pridelovalca in težkemu delu v naravi. Manna naredi roke mehke, gladke, svilene, z neverjetno učvrščeno kožo ter učinkom svetlenja kožnih madežev.

  SORBINSKA KISLINA=zagotavlja odličen učinek beljenja in dolgotrajne rezultate

  MLEČNA KISLINA=pripada skupini alfa hidroksi kislin, odlična je za piling in spodbujanje hidratacije. Koža je stimulirana z učinkom pilinga, kar spodbudi naraven proces obnove kože, koža izgleda mehkejša, svetla in mladostnega videza. V sodelovanju s sorbinsko kislino igra pomebno vlogo pri svetlenju kožnih madežev.

  HELICRYSUM=LAŠKI SMILJ
  Njegovo ime izvira iz grške terminologije, kjer pomeni „okrog zlata“. Rastlina je siva in poleti z rumenimi, roza in rdečimi cvetovi s tipično aromo. Aktivna sestavina je bogata s flavonoidi, fitosteroli, tanini, sesquiterpen laktoni in esencialnimi olji.

 • GROZDNO VINO in RASTLINSKE MATIČNE CELICE

   GROZDNO VINO IN RASTLINSKE MATIČNE CELICE (1. stopnja proti staranju, odličen SPA tretma)

  -          VLAŽILNI UČINEK

  -          UČINEK PROTI PROSTIM RADIKALOM

  -          Iz vinskih pečk, listov vinske trte in svežega grozdnega soka.

  Grozdje se večkrat zaradi bogate organske sestave, ki vključuje minerale kot: kalcij, fosfor, natrij, magnezij, železo, jod in alfa hidroksi kisline kot so jabolčna, citronska in vinska kislina, ter vitamine A, B in C, omenja kot »kralj sadja«. Poleg tega, bioregeneracijska moč rastlinskih matičnih celic, pridobljenih v La Cremerie laboratoriju iz koreninskega vršička in koreninske čepice ovsenih kalčkov dodatno obogati ta tretma. Ovseni kalčki so bogati s: kalijem, vitaminom B, aveninom in auxinom-rastlinsko substanco, podobno hormonom, ki omogoča koži hitro obnovo njene naravne lepote.

 • KAVIAR in MORSKI KOLAGEN

  KAVIAR in HIDROLIZIRANI MORSKI KOLAGEN za obraz (OBRAZ: 2. stopnja)

  Linija formulirana z luksuznim kaviarjem in naravnim morskim kolagenom je namenjena zreli, dehidrirani koži. Koži omogoča pridobitev dobrega tonusa kože, elastičnost, hidratacijo in zmehčanje kože. Učvrščevalni in lifting učinek je viden od prvega nanosa dalje, koža je revitalizirana in regenerirana, znaki staranja pa manj opazni.

 • 24k ZLATO in HIALURONSKA KISLINA

  ZLATI TRETMA OBRAZ – 24k zlato in hialuronska kislina (3. stopnja proti staranju)

  Proti gubam s polnilnim učinkom.

  HIALURONSKA KISLINA je molekula iz družine polisaharidov, ki je sposobna nase vezati in zadržati večje količine vode, ki lahko pomaga koži, da obdrži pravilno navlažitev. Je zelo pomemben vir za kompaktnost kože, stimulacijo novega kolagena in za boj proti prostim radikalom. La Cremerie linija hialuronska kislina je bila ustvarjena posebej za tretmaje polnilnega učinka na gube in za polnilni učinek pri ustnicah.

Prikazano 1 - 24 od 27 izdelkov